Már játszható a Gears of War 4

  • Írta: zoenn
  • 2016. október 8.
  • Megjelenés
Link másolása
Ha már megvetted az Ultimate kiadást, tegnap óta nyüstölheted a Gears of War 4-et. A többiek csak a hivatalos premierkor, azaz október 11-én csatlakozhatnak a mókához. Kiderült, mennyit fejlődött a grafika.

Noha a Gears of War 4 hivatalosan csak három nap múlva startol el, akik a 100 dolláros Ultimate Edition mellett döntöttek, már ezen a hétvégén nekieshetnek a shooternek Windows 10-en és Xbox One-on.

A korai hozzáférésen kívül az Ultimate kiadás birtokosai megkapják a szezonbérletet, és számos exkluzív fegyvert és karakterskint is. Ami a Season Passt illeti, tartalmaz egy Vintage VIP csomagot, valamint 24 multis térképet - egy éven át havonta 2 pályával bővül a játék.

A The Coalition játékát mi is teszteltük, és tetszett, amit láttunk.

Ezenkívül a Digital Foundry csapata összehasonlította a végleges verziót a 2015-os E3-on látott demóval:

20.
20.
crytek
El se hiszem,hogy ez egy értelmes és jó port lett. Már már kuriozum az ilyen
19.
19.
user101
#16: Hááát... ;) Az első ME története, a világ fantasztikus. A második csapatépítős kúldetései jók, a fő szál arcpirítóan bugyuta... A harmadik pedig kritikán aluli és nem a vége miatt.

Van egy fantasztikus világ, tele élettel, érdekes történetekkel és karakterekkel és ez ami eladja. A story a másodiktól ott is egybites...
16.
16.
Yanez
#10: Számomra eddig az MGS-ben volt hihetetlen szinten kidolgozva sztori. Az Infinite-t kitoltam, és lenyűgöző volt a története, de azt a részletességet és odafigyelést meg sem közelítette. Bár a Mass Effect-el nem játszottam, úgy tudom ott is valami elképesztően mesteri a dolog.

ON: Ez a GeoW széria nagyon jónak néz ki! Ha lenne boxom, tuti beszerezném az egészet, és sorjában mennék végig rajta. Persze csak a sztori részén. A trailerek alapján pedig nekem eddig ez a 4-ik rész tetszik eddig a legjobban.
13.
13.
kopic
#11: Persze, amúgy azt én sem várom el, hogy az Infinite szintjén legyen a sztori, de azért annyira gyenge se legyen.:)

Az 1.rész kivételével imádtam a folytatásokat. A Judgementhez nem volt még szerencsém, bár arról tényleg nagyon rosszakat olvastam/hallottam nagy részben.
Azt gondoltam, hogy sokkal rosszabbul fog állni Metán, de szerencsére nem így lett. És ennek természetesen nagyon örülök !
12.
12.
PaprikaJancsi
Amikor sok nagy okos beszélget, úgy, hogy gondolom egyikük se vitte végig a kampányt.
:D
11.
11.
Gykrizsi
#10: Még nem vittem végig, de egyébként nem rossz a történet. Nem életem története, de nem rosszabb a többinél. Meg azért egy gears sosem volt egy Infinite szintjén, ezt elvárni nem is érdemes. Viszont rohadtul pörög, szerintem ennyire pörgös sosem volt még. Ha befejezem írok majd szerintem egy rövid blogot a dolgokról. Meg nézzetek fel metara, közel sem olyan negatívak, mint a magyar oldalak.

Kopic, ha a régieket szeretted, szerintem ha tudod ezt se hagyd ki. Nem egy Judgement, én tesómmal tolom Co-opban és neki is bejön, pedig ő nagyon utálta a Judgementet.
10.
10.
kopic
#9: Hat igen. Olyan kidolgozott sztorit mint a Bioshock Infinite soha a büdös életben nem fogunk megegyszer kapni, de meg azt megkozelitot sem szerintem.
9.
9.
DON GONDOCS
#8: A nagy többségnek erre van igény, sikeresen letornázták az emberek igényeit.
8.
8.
kopic
#5: AW, Halo 3,4,Reach, Fable 2, GeoW 2-3. Ezeknek mind ütős egyjatekos mondja volt. Ebben a genben meg csak a vergődés megy.
7.
7.
kopic
#5: +10000000000
En amugy mindig is a sztorijaert szerettem mindket sorozatot. Most meg mar mintha teljesen belexarnak ebbe a jatekfejlesztok.
6.
6.
DON GONDOCS
#5: Meglehet nézni hány igenyes egyjátékos játék készült (bármelyik kategóriában) Persze azért van miből válogatni, de azért korántsem annyi mint régen. Mintha lusták lennének AI-t programozni vagy csak nincs rá idő.
5.
5.
dcba
#4: Pedig, azelott kepesek voltak egyszerre a Single-t es a Multi-t is igenyesre csinalni. Nem hiaba hivom ezt a generacio-t nextdegeneration.
4.
4.
Mortis
#2: meg az is közös bennük, hogy a multijuk nagyon erős. mindkettőn érződik, hogy a történet csak a megszokás miatt került bele, hogy ne fanyalogjanak a lore miatt játszók: nem mondanám éppen kifinomult megoldásnak. jobban jártunk volna ha simán multis címekként jelennek meg, hiszen nem támadnának hamis illúziók a vevőben.
3.
3.
latis666
Ezt a sorozatot véginynyomom elejétől. Valahol az első rész végénél járok szóval még odébb lesz mikor ehhez a részhez érek. :)
2.
2.
dcba
Grafikalilag a Halo 5 is teljesen rendben volt, az mar mas kerdes, h egy total felejtheto semmilyen jatek lett, amilyen kb a Gears of War 4 is lett.
1.
1.
DON GONDOCS
Jó látni az Unreal Engine 4-et teljes pompájában.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...