Ennyit szépült a Call of Duty 4: Modern Warfare

  • Írta: fojesz
  • 2016. október 9.
  • Videó
Link másolása
A GameSpot készített egy összehasonlító videót a Call of Duty 4: Modern Warfare eredeti és felújított változatáról, a háromperces felvételen a kampány néhány pillanatát emelik ki a két játékból.

A felújított Call of Duty 4: Modern Warfare-t azok kapják meg, akik a Call of Duty: Infinite Warfare gyűjtői változatait vásárolják meg, és ahogy azt már megírtuk, az előrendelők már tölthetik is a kampány újrázását. A GameSpot ennek apropóján készítette el a legújabb összehasonlító videóját, amelyben az eredeti és a feljavított kiadást vetik össze - látványos a különbség!

A játék multiplayer részét a hivatalos premier, november 4. után tölthetik le a rajongók. Multifronton addig az Infinite Warfare bétatesztjével vigasztalódhatnak, amely két hétvégén, október 14-17. között és október 21-24. között várja a játékosokat. A bétateszt első köre PS4-exkluzív, az xboxosok csak a második hétvégén csatlakozhatnak be, és minden esetben előrendelés a beugró. (PC-s teszt egyáltalán nem lesz.)

A bétateszt során három pályát próbálgathatunk majd, ezek közül az egyik egy Neptunusz melletti űrállomáson játszódik, a másik a Jupiter egyik holdjára visz el bennünket, míg a harmadik az ötvenes évek USA-jába repít vissza. A tesztelők számos játékmódot kipróbálhatnak majd, a Team Deathmatch, a Domination és Kill Confirmed mellett újdonságok is lesznek. A Defenderben például az a feladatunk, hogy elkapjunk egy drónt, és azt minél tovább őrizzük.

Az Infinite Warfare újítása, hogy a karaktereinket immár jól elkülöníthető kasztokra (Combat Rigekre) húzhatjuk fel, ezek közül hármat próbálhatunk ki, és mindegyikhez három-három Payload (aktív képesség) és Trait (passzív képesség) érkezik, amelyekből egyet-egyet kell választanunk.

A bétában már a Mission Teams nevű metajáték is kipróbálható, ebben különböző csapatokat erősítve kell mindenféle küldetést teljesítenünk - jutalomért természetesen.

46.
46.
DON GONDOCS
A Cod 1-2 is vásári lövölde volt mint az új részek, csak régen nem tűnt fel. Akkor történelmi volt most sci-fi ennyit változott. Ezért mondom hogy ezt a játék nem rossz csak nem nekünk szól.
44.
44.
#43: Pedig egy jó szarás (fosás) felbecsülhetetlen!
43.
43.
Gumiember
Azért örülök hogy az utolsó Cod ami jó is megújul! Így megint elő fogom venni! Ami pedig ezután következett az fospermet kategória és egy forintot sem ér!
24.
24.
DON GONDOCS
Én nem tudom ti mit néztetek, értem én hogy nagy a cod utálat, de játék rengeteget változott. Újra lett moddelezve textúrázva, shader-elve az egyébb finomságokról nemis beszélve a helikopteren Price ruházata is mozog a széltől. Ez már inkább Remake mint remaster. Utoljára a Gears of War és Halo kapott ilyen szép feldolgozást. Azért mégiscsak egy 2007 játék remakeléséről van szó. Még a Bioshock se kapott ilyen részletes remastert, pedig az dizájnban és részletességében jóval változatosabb.
21.
21.
Heldengeist
#10: Elővetted 2007 óta a Crysist? Évtizedes megszépült emlékekből könnyű sarkos kijelentéseket tenni. De lepődtem már meg, amikor elővettem egy-egy régebbi kedvencet, hogy sokkal szebb játékra emlékeztem. A Crysis szép, még mai szemmel sem csúnya, de ma egy átlagos játék már simán hozza azt a Crysis ultrát low beállításokon. Még az utólag visszabutítottak is, amikre csalódásként gondolunk.
11.
11.
kastorhun
9.
9.
Franc ebbe a bétába, pedig szívesen tolnám már hamarabb.
Azért elég sok mindenbe belenyúltak ebben a remast. verzióban, meglepett rendesen.
7.
7.
Aanash
Még így is borzalmasan néz ki.
A Killzone SF grafikájának kellene az alapnak lennie ha már fps.
De ha nem fps akkor is.
4.
4.
fojesz
3.
3.
Stranger
Durva lett, az első videokból nem látszott ennyire... Na és igen, ez egy remaster nem egy szimpla PS4/XO port amire rámondják hogy mekkora remaster.
2.
2.
DON GONDOCS
Ebben a remasterben több munka volt mint az elmúlt 4 év remaster/ definitív játékaiban együtt véve.
1.
1.
Starkiller89
"Multifronton addig az Infinite Warfare bétatesztjével vigasztalódhatnak, amely két hétvégén, november 14-17. között és november 21-24. között várja a játékosokat."

Nem november, hanem október :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...