Filmes traileren a The Old Republic kiegészítője

  • Írta: zoenn
  • 2016. október 10.
  • Videó
Link másolása
Az év utolsó hónapján érkezik a Star Wars: The Old Republic új expanziója, a Knights of the Eternal Throne. A BioWare most egy sötét és drámai hangulatú filmes előzetessel tudatosítja bennünk, hogy nem semmi harc várható.

Idén lesz ötéves a Star Wars: The Old Republic. A free-to-play modellre váltás után stabil játékosbázist épített fel az MMORPG, a BioWare pedig folyamatosan ontja magából a minőségi tartalmakat.

A Knights of the Eternal Throne kiegészítő december 2-án érkezik, melyben a Nagy Galaktikus Háború veteránját alakítjuk, aki nemcsak jó döntéseket hozhat, elvégre a sötét oldal csábítása nagyon erős. A tét nagy, nemcsak a galaxis legnagyobb gonosztevőivel csapunk össze, hanem magával a császárral és a császárnéval is, hogy megfosszuk őket a tróntól.

Hatalmunkat kiterjeszthetjük a Galactic Command rendszer segítségével, a sztorit egyedül vagy a barátainkkal közösen is végigjátszhatjuk. A harcoknak három nehézségi szinten is nekiveselkedhetünk.

4.
4.
sebtapasz
Először azt hittem,valami új cgi egész estés film aztán láttam,hogy sajnos ez csak a játék uj exp.ja...pedig milyen jó kis fil lehetne ebből is...
3.
3.
mdr88
Sajnos én még mindig úgy vagyok vele, hogy ha annak idején előfizetőként megkaptam volna a DLC-ket ingyen akkor talán a mai napig tolnám.
Számomra nem elfogadható, hogy előfizetőként kb. semmilyen különbséget nem érzel a F2P játékosokhoz képest - és most nem játékmenet beli korlátozásokra gondolok, amiket kiválthatsz Cartel Coin-ból. Az aki 1-2 hónap alatt befizeti egy DLC árát igen is kapja meg ingyen, de minimum egy jó vaskos kedvezménnyel vágják hozzád. Vagy rosszul gondolom?
1.
1.
headhunter86
Ez elég király kis videó lett!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...