Így kezdődik a Dragon Ball: Xenoverse 2

  • Írta: zoenn
  • 2016. október 10.
  • Videó
Link másolása
Javában tart PS4-en a Dragon Ball: Xenoverse 2 bétatesztje, ám ha nem jutottál be, most belenézhetsz az MMO-elemekkel felvértezett bunyós cím első pár órájába. Meglepően kiforrott játékmenetet kapunk.

Elég sűrűnek ígérkezik az október a Dragon Ball-rajongóknak. A zárt bétatesztet a hétvégén tartották, míg a nyílt próbalehetőségre október 14-17. között kerül sor kizárólag PlayStation 4-en. Az már csak hab a tortán, hogy a végleges verzió október 28-án érkezik PC-n és Xbox One-on is.

Elsőként nézzétek meg az anyag legújabb előzetesét, melyben Majin Vegeta mutatkozik be:

Ha nem tudod kivárni azt a pár napot a nyílt bétáig, vagy csak más platformon nyomulsz, itt van egy elég részletes bemutató a Xenoverse 2 első pár órájáról. A nyitóanimáció:

Karaktergenerálás és oktatómód:

Tömény gameplay:

1.
1.
DON GONDOCS
1-2 hónapja játszottam az elsővel hát nem vitték túlzásba a karaktergenerálást most sem kb 4-6 típussal kibővült a minden testrész, de ennyi. Mondjuk még ígyis elég változatos variációkba botlottam online. De har még mindig jónak tűnik. maradnak fajhoz tartozó harc stílus, mert abból csak egy van plusz a passzív aktív képességek kombó skillek és külömböző energia lövedékek. Nagyon várom. A legjobb dragon ball játék. És ahogy látom új történetet is kapott.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...