Dragon Ball: Xenoverse 2 PC, PS4, XBOXONE

Folytatást kap a Dragon Ball: Xenoverse.
Típus:

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ahogy merülünk bele az őszbe, úgy sűrűsödnek a játékmegjelenések is. A héten is lesz sportjátékunk, de a verekedős anyagok és a szimulátorok rajongóira is szép napok várnak. Lássuk a listát!

Ősszel jön Switch-re a Dragon Ball: Xenoverse 2

A Bandai Namco bejelentette, hogy szeptember végén landol Nintendo Switch-en a Dragon Ball: Xenoverse 2. Kapunk egy sor exkluzív funkciót is, egy gépen például több játékos is játszhat egy-egy Joy-Connal.

A hétvégén kipróbálható Xboxon az új Dragon Ball

Az Xbox Live Gold-tagok vasárnapig ingyen játszhatnak a Dragon Ball Xenoverse 2-vel, és ha megtetszik nekik a bunyós cím, jelentős kedvezménnyel ruházhatnak be rá. Két nap alatt rengeteg pofont kioszthattok.

Egyre több fejlesztő áll a Switch mellé

Mára is jutott néhány játékbejelentés a Nintendo márciusban érkező konzolja kapcsán. Most már biztos, hogy a Syberia 3 is tiszteletét teszi a masinán, de jön az NBA 2K18 és a Dragon Ball: Xenoverse 2 is.

Brit toplista: tartja magát a Battlefield 1

Hiába jelent meg a múlt héten az EA második őszi sikervárományosa, a Titanfall 2, nem volt képes letaszítani trónjáról a Battlefield 1-et. A Skyrim: Special Edition csípte meg a dobogó második fokát.

Dragon Ball: Xenoverse 2 - karaktermustra a köbön

A héten érkezik az új Dragon Ball-játék is, a Bandai Namco pedig nem tétlenkedett, egy rakás karakterbemutató videót tett közzé a Xenoverse 2-ről. Bemutatkozik Hit, a maszkos Saiyan, Frieza és Metal Cooler is.

Így kezdődik a Dragon Ball: Xenoverse 2

Javában tart PS4-en a Dragon Ball: Xenoverse 2 bétatesztje, ám ha nem jutottál be, most belenézhetsz az MMO-elemekkel felvértezett bunyós cím első pár órájába. Meglepően kiforrott játékmenetet kapunk.

Dragon Ball: Xenoverse 2 - lesz nyílt béta

A Bandai Namco megerősítette, hogy az októberre datált Dragon Ball: Xenoverse 2 még a megjelenés előtt kap egy publikus, mindenki számára kipróbálható bétát. A részletek egyelőre nem ismertek.

Dragon Ball: Xenoverse 2 - traileren az új karakterek

Nagy dobásra készül a Bandai Namco a Dragon Ball: Xenoverse 2-vel. Új karakterekből és transzformációkból nem lesz hiány, illetve a Ki Blast is testreszabható lesz - a friss előzetes minden lényeges újdonságra kitér.

GC 2016: Új címmel készül a Bandai Namco

A Bandai Namco embere, Herve Hoerdt egy hónappal a Gamescom előtt bejelentette, hogy mivel készül a cég a showra. Úgy tűnik, hogy valamilyen meglepetés is lesz.