Mass Effect: Andromeda - jövő márciusban?

  • Írta: Shifty
  • 2016. október 10.
  • Pletyka
Link másolása
Az Amazonon keresztül már előrendelhető a Mass Effect: Andromeda premierjével egyszerre boltokba kerülő The Art of Mass Effect: Andromeda, ami az internetes áruház előrendelői oldalán megjelenési dátumot is kapott.

Ez pedig akár azt is jelentheti, hogy magának a játéknak is kiszivárgott a premierdátuma. Az eredeti tervek szerint idén karácsonykor került volna boltokba a sorozat új része, de ebből végül nem lesz semmi. A BioWare korábban csak annyit árult el, hogy 2017 elején mutatkozik be az új főhőssel és csapattal felálló Mass Effect: Andromeda.

Ahogy az előrendelői oldal leírásában is olvasható, a játék mellé készült képregényeket is készítő Dark Horse gondozásában dédelgetett The Art of Mass Effect: Andromeda egyszerre debütál a játékkal, ami így minden bizonnyal 2017. március 21-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

A BioWare egyébként november 7-én tartja az N7-napot, aminek keretén belül a PlayStation Meetingen bemutatott PS4 Prós techdemó után újabb gameplay videókat, információkat és nem utolsó sorban pontos megjelenési dátumot jelent be a stúdió, vagyis akár hivatalossá is tehetik a fenti időpontot. 

Ha igaz a hír, ütős tavasz elé nézünk!

10.
10.
ilovenancythompson
#6: kangibbon alert, wooóó wooóóó (szirénahang)
9.
9.
AfterLife
#6: Ezt a Citadel-Reaper dolgot pontosítani kéne, mert még most sem értem, mire akarsz vele célozgatni, inkább csak sejtem. De jobb, ha tudod, nagyon otthon vagyok a témában, amihez természetesen köze van annak, hogy tetszik a ME trilógia.
7.
7.
GAMEROD
Kizárt hogy márciusra megjelenik, jóformán semmit nem mutattak fel belőle.
6.
6.
user101
Az első két mondatod teljességgel feleslegessé teszi a vitát. Olyan szintű fanboyság sugárzik belőlle makacs tagadással karöltve, hogy nincs értelme vitatkozni veled. Azon azért alkalmasint gondolkodj el, hogy maga a citadella mekkora egy ordas nagy kamu / blöff is a játék szempontjából, hogy csak s legnagyobbat említsem. ;) Vagy reaper léten is elgondolkozhatsz, mese habbal... Túl szgorúan veszik a játékot akik kritizálják ? Lehet, de sajnos rendre ráébreszt, hogy ez is csak egy lövöldözős játék és semmi több. Pedig olyan szép reményekkel indult... Na mindegy, azért cső casual lövöldének jó és remélhetőleg jól fogunk szórakozni és nem kínosan mosolyogni...
5.
5.
AfterLife
#2: OFF: Miféle ellentmondások? Az ég világon semmilyen ellentmondás nincs a játékban... nem tudom, kinek sikerült az embereket ilyen szinten meghülyítenie, de ragyogó munkát végzett!

ON: Nem szoktam ilyen híresztelésekre adni. Sőt, ha jobban meggondolom, még a hivatalosnak beígért dátumokra se nagyon, mert elég gyakorta tologatják el 1-2, vagy akár több hónappal is, ha éppenséggel úgy adódik. Azért optimista vagyok és reménykedem benne, hogy mihamarabb belevethetjük magunkat... csak ne siessék el a dolgot.
4.
4.
Hab
#2: Idáig csak az elsőben volt inventory :P Én szeretem cserélgetni a páncélokat, fegyvereket. Fejlődésirendszer egyik részben sem volt túl ütős. Számomra még mindig az első rész a kedvenc, abban volt a legjobb sztori, többi kissé összecsapottnak tűnik.
Persze mindenképp megveszem.
3.
3.
user101
Viccelsz ? Dualcore E2180-on és S3 trio 64-en is hasítani fog mint az állat! :D
Egyébkánt ha hozza a szokásos "ME-életérzést" akkor 3x5 méteres cső folyosókon fogunk mászkálni 90%-ban, szóval jah, DualCore ... :)
2.
2.
user101
Nem érdekel melyik rész inventoryját, fejlődési menüjét hozza magával, legyen teljes egész a történet mindenféle ellentmondások és deus-ex-ek nélkül és imádni fogom... :)
1.
1.
Hab
Remélem elfut majd az i5 2500k procival :)
Na meg hogy visszakapjuk az inventory-t, és a fejlődési rendszer valamivel komplexebb lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...