HWSW: Tovább füstölög a Galaxy Note 7

  • Írta: Shifty
  • 2016. október 10.
  • Hardver
Link másolása
Már összesen nyolc esetet regisztráltak, melyekben állítólag cserélt Note 7 készülékek robbantak fel. A problémák miatt a Samsung ismét leállíthatja a gyártást, a mobilszolgáltatók menekülnek.

Nem csitul a Note 7-botrány, már nyolc cserélt, tehát elvileg hibátlan készülék elfüstöléséről érkezett hír, az egyik esetben egy várakozó utasszállító repülőt kellett evakuálni. Nem hivatalos dél-koreai források szerint a Samsung ismét leállította a csúcskészülékek gyártását, ami tovább növelheti a már amúgy is rendkívül nagyra rúgó költségeket, illetve tovább ronthatja a Note 7 erősen megtépázott hírnevét.

A nyolc ismert esetből öt az USA-ban történt, az említett repülős incidens mellett szintén súlyos az a hálószobás eset, ahol a tulajdonost enyhébb füstmérgezés miatt végül kórházba kellett szállítani. Az Egyesült Államokon kívül egy elfüstölés Tajvanon történt, itt a tulajdonos zsebében robbant fel a Note 7. A maradék két eset a Samsung otthonában, tehát Dél-Koreában történt, az egyik egy baseball stadionban, a másik pedig egy gyorsétteremben, igaz utóbbiról még nem tudható biztosan, hogy az új, elvileg javított szériából származott vagy sem.

Mi lesz a Note 7 sorsa? Olvasd el a HWSW teljes cikkét!

45.
45.
greenmelon
#42: Jézusom... Az S6-ban az OIS miatt "lötyög" a lencse (meg az S7-ben is, ha már itt tartunk), majd a kamera elindításakor beugrik a helyére és működésbe lép a stabi.
Ha ennyire fingod nincs az egészről, minek kommentelsz?
36.
36.
KRAT0S
Mármint pluszban 200,000-et.
32.
32.
CitromH
31.
31.
FlexSteel
#15: Kezet rázhatunk csöves kolléga! :D Nekem is G4-em van. Nem azért nem lesz ájfonom mert nem vehetnék. Egyszerűen nem akarok. Nem tetszik. Sem külsőleg, sem belsőleg. A PC-nél hasonló a helyzet. Kényelmi okok miatt mindig is konzolos voltam és az is maradok (asszem).
30.
30.
CitromH
#28: Értem egyébként, hogy a felhasználók bizonyos százalékának erősen megkérdőjelezhető az intelligenciája, és egy botot nem adnék a kezébe, nemhogy telefont, de azért gondolj már bele: nagy számok törvénye alapján a füstmérgezéses eset csak figyelmeztető jel(mondhatni mázli), és ha egy éjszaka megtörténik az amit leírtam, vagy mondjuk belerobban a kislányod arcába a telefon, és azt felrakod a netre, szerinted mennyit fog érni az a gigantikus marketingköltség ami miatt a samsung ekkora lett? Huss és a cégnek annyi.
29.
29.
CitromH
#28: Remélem neked is kigyullad a telefonod, és mondjuk leég a házad miatta. Ne adj isten bennég a lányod is. Érted miért kell visszahívni őket, te gyökér?
28.
28.
GAMEROD
Nagyobb a dolog füstje mint a lángja. 8 darab elfüstöl a több millióból, hát istenem. Autók is égnek ki az utakon. A Samsung is egy balfék, személy szerint 8 darabot keveslenék hogy ügyet, visszahívást csináljak belőle. 200 eset után kezdeném komolyan venni a dolgot minimum. Az óvatosság se mindig kifizetődő. Eddig is gyulladtak ki telefonok, sőt már olyan próbálkozás is volt hogy a kedves vevő mikrohullámú sütővel segítette hozzá a telefonját busás kártérítés reményében, de az is bevett szokás hogy gyerekeket használnak fel áldozatnak egyes termékek esetén (ráesett, megkarolta) mert akkor több kártérítés jár.
27.
27.
kopic
#11: "Nyaljál be a konzolosoknak csontig te gyökér."
Ja, főleg, hogy keményen PC párti.
19.
19.
GAMEROD
Ezért nem kéne erőltetni a beépített alkatrészeket, például az aksit.
17.
17.
PS4jacksony
Értelmet nyert a szarszung ....
Évek óta Iphone-t használok soha de soha nem hagyott cserben....

Előtte Android volt felsőkategóriás teló ( nem mondok típust ) De mikor bejövőnél szétfagyta magát nem tudtam felvenni ezer darabba törtem...

16.
16.
CitromH
#15: A zárójeles részt csak azért írtam, hogy megelőzzem a beszólogatást, hogy nekem is iphone-om van. Nem lesz, mert bár jónak gondolom, sokkal többet kérnek érte, mint amennyit ér.
15.
15.
CitromH
#14: Mert csöves vagy... :D

No offense, de ezt nem lehetett kihagyni. Bocsánat érte előre is :D
(Én High-end PC-s vagyok és LGG4 párti.)

1# Nekem volt HTCm és hidd el a Sense a legjobb kezelőfelület ami létezik. A HTC csak azért nem lett nagy, mert nem költöttek marketingre, illetve a telefonjaikat sem tartották update.

2# Mert fiatal vagy.

12.
12.
GODL1KE
6.
6.
RangerFox
#3: Azért a túlzásoknak is van határa....
Am nekem sincs bajom az Alphámmal, azelőtt csak sonym volt, de én is Iphonera fogok váltani, ha a mostani telómmal úgy érezném, hogy nem elégíti ki az igényeimet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...