Ghost Story - a Take-Two következő nagy dobása?

  • Írta: Shifty
  • 2016. október 11.
  • Hír
Link másolása
Tegnap derült ki, hogy a Take-Two az Európai Unió megfelelő szervezeténél, az EUIPO-nál bejegyeztetett egy titokzatos címet, a Ghost Storyt, amit a jövőben többek között videojátékoknál szeretne felhasználni.

Idén májusban egyszer már lehetett arról hallani, hogy a kiadó komoly dolgokra készül, a hónapokkal ezelőtti pénzügyi konferenciájukon ugyanis elárulták, a jövőben több nagyobb címmel is előállnak majd. Akkor többek között a Rockstar legújabb játékaira gondolt a kiadó elnöke, Strauss Zelnick, köztük minden bizonnyal a régóta pletykált Red Dead Redemption-folytatással és talán az évek óta készülő Agenttel.

A sor viszont valószínűleg nem áll meg itt, az Európai Unió védjegyekkel foglalkozó szervezetének, az EUIPO-nak a honlapján ugyanis felbukkant egy Ghost Story névre keresztelt védjegy is, amit a kiadó jegyeztetett be. A leírás teljesen hiányos, így egyelőre bizonytalan, milyen projektet takar a név.

11.
11.
kopic
#5: Hat azt én sem ertem hogy miert nem csináltad meg eddig a folytatását. Tokolsz itten...
5.
5.
Beniciodeltoro
Nem értem miért nem csináltam már folytatást a RDR-nek, nagy durranás volt, vitték mint a cukrot, mit kell ezen tökölni ???
4.
4.
Őrnagy
Tehát, ha jól értem: valamikor valaki elvalamizett valamit.
2.
2.
user101
Ugyan már a nő is sokkal izgatóbb amig be van csomagolva . ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...