Agent

A Grand Thet Auto készítőinek legújabb, 1970-es évek végén játszódó akciójátéka, csak és kizárólag Playstation 3 konzolokra!

A Rockstar lelőtte az Agent weboldalát

Eddig sem volt titok, hogy a Rockstar már évekkel ezelőtt elengedte az Agenthez fűzött terveit, most azonban beverték az utolsó szöget is a titkosügynökös játékprojekt koporsójába.

Egy korszak vége: elengedte a Take-Two az Agentet

Habár a PlayStation 3-exkluzívként bemutatott Agent megjelenésére eddig sem volt sok esély, a játék védjegyének szorgos őrizgetése miatt mindig reménykedtünk egy kicsit, hogy kezd valamit a projekttel a Take-Two. Nos, most már ennek is vége.

Ghost Story - a Take-Two következő nagy dobása?

Tegnap derült ki, hogy a Take-Two az Európai Unió megfelelő szervezeténél, az EUIPO-nál bejegyeztetett egy titokzatos címet, a Ghost Storyt, amit a jövőben többek között videojátékoknál szeretne felhasználni.

E3 2016: Ismét életjelet adott az Agent

A Take-Two csak nem akarja elengedni a hét évvel ezelőtt bemutatott, azóta viszont szép csendben eltűnt Rockstar-játékot, az Agentet. A kiadó az E3 előtt újra megújította a játékhoz tartozó védjegyet.

Újabb képek szivárogtak ki az Agentről

Egykori grafikusa tett közzé néhány képet a Rockstar régóta várt játékáról, az Agentről. A legrosszabb, hogy ő maga is megjegyezte: nem biztos benne, hogy a cím valaha is elkészül.

Rockstar Toronto - milyen játékhoz toboroznak?

A Rockstar Toronto hivatalos oldalán található álláshirdetések között felbukkant egy újabb pozíció, ami szerint olyan gameplay dizájnert keresnek, aki ért az aszimmetrikus kooperatív lopakodós élményhez.

Heti hírösszefoglaló - 22. hét

Május végén járunk, és hamarosan kezdődik az E3. Olvasd és nézd vissza a hét fontosabb bejelentéseit, eseményeit és előzeteseit az új, vasárnaponként jelentkező összefoglalónkban!

A Rockstar hamarosan leleplezi az Agentet?

A Rockstar fekete báránya kétségkívül az Agent. A kémkedős játékról legutoljára 2007 júliusában hallottunk konkrétumokat, akkor az alkotást PS3-ra jelentették be. Most a Take-Two megújította a játék védjegyét.

Továbbra is életben van az Agent

Legalábbis erre lehet következtetni, hiszen a Take-Two megújította a játékra vonatkozó védjegyeket. Annak ellenére, hogy hírzárlat van, a stúdiónak továbbra is tervei vannak a hidegháborús, titkosügynökös címmel.

A vártnál gyengébben szerepelt a Max Payne 3

Befutott a Take-Two Interactive pénzügyi helyzetjelentése is, a kiadó a vártnál gyengébb teljesítményt tudhat maga mögött az elmúlt három hónapban, miután a Max Payne 3 és a Spec Ops: The Line is gyengébben szerepelt a reméltnél. Most az XCOM-on és a BioShockon a sor.