Friss előzetesen a Titanfall 2 kampánya

  • Írta: Shifty
  • 2016. október 11.
  • Videó
Link másolása
Az elképesztően erős októberi kínálat egyik húzócíme lesz a Titanfall második része, ami ezúttal már kampányt is tartalmazni fog. A Respawn Entertainment munkatársai erről mesélnek most.

A Titanfall folytatása ezúttal már nemcsak masszív multiplayer élményt ígér, de egy kampány keretén belül egy kerek, egész történetet is végigjátszhatunk. A készítők elmondása szerint a sztori egyébként nemcsak a hatalmas, titánok közötti összecsapásokra fog koncentrálni, így a kisebb "akcióblokkok" sorozatából felépülő keretbe bőven belefér majd a lassabb tempó is, többek között kisebb fejtörőkkel. Jason McCord, a játék vezető dizájnere például elmondta, nem kell Uncharted-szintű kihívásokra gondolni, de azért nem árt, ha a nagy csaták után kicsit megállunk pihenni és alaposan körbenézünk.

Szintén McCord erősítette meg, hogy bár igyekeztek rendes kapcsolatot kialakítani a főhős Jack Cooper pilóta és titánja, a Vanquard osztályba tartozó BT-7274 között, azért bőven lesznek olyan feladatok, amikor elszakadnak egymástól, és Jack magára lesz utalva. 

A Titanfall második része október 28-án jelenik meg, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

12.
12.
KeXxX
#11: Hagyjad!... évek óta nem nyert semmi érdemes címet az Arsenal. Bl-ben rendszeresen kiesnek a legjobb 16 után..
11.
11.
#10: Semmi gond, jó suttyó körítéssel adod elő magad, biztos a pályaudvaron tanították a tesók ezt a stílust.
10.
10.
Arsenal4ever
#9: Ezzel. Vagy kéred szájbarágósan is? De igy reakciod útán te is beleesnel a balfaszt kerülgetni körbe...
Sorry! De csak az igazat! Én igy tanultam!
9.
9.
8.
8.
Arsenal4ever
Haat baszottul mellé lottel az én esetemben. De sokan vannak igy az tutko. Ki nem állhatom a multit bármilyen jateknal. Eleg nekem a való életben a sok balfaszt kerülgetni nincs szükség erre még a virtuális világban is.....szóval offline single player! A többi faszsag!
5.
5.
exonic
#4: Én fordítva tettem. Mind a kettő ugyanúgy tetszik előzetesek alapján, azonban a Titanfall multija nekem túl gyors. A BF1 és a Titanfall kampányától is nagyon sokat várok, egyedül a multi miatt döntöttem hogy először a BFre ruházok be.
4.
4.
RoyalA
#3: Nekem pont jókor jön. Mundjuk ha a BF1 bejött volna akkor bajba lennék, de szerencsére ez nem így lett. A BF1-et fogom majd kb. fél év múlva megvenni.
3.
3.
shatterhand
Johetett volna fel evvel kesobb.
2.
2.
RoyalA
#1: Biztosan jó lesz! Első napos vétel.
1.
1.
Instict99
Remélem hogy egy remek kampányt fogunk kapni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...