Januárban érkezik Magyarországra a PlayStation VR

  • Írta: fojesz
  • 2016. október 14.
  • Megjelenés
Link másolása
Az Oculushoz és a HTC-hez hasonlóan a Sony sem vállalta be a globális launchot a VR-szemüvegénél, a második rajtra jövő januárban lehet számítani. Hivatalosan akkor kapunk mi is a kiegészítőből.

A korábbi tapasztalatok alapján nem lesz olyan nehéz idő előtt beszerezni a PlayStation VR-t, hivatalosan azonban csak 2017. január 24-én, a második megjelenési hullámmal kerül boltokba az eszköz Magyarországon. Az ütemezésről eddig nem beszélt a Sony, de azt lehetett sejteni, hogy bizonyos országokban többet kell várni a szemüvegre.

A PlayStation VR-ból a legutóbbi becslések szerint 2,6 millió darab találhat gazdára az év végéig, ami kifejezetten nagy szám. Mi is összefoglaltuk, hogy miért ennyire bizakodó az iparág a Sony kiegészítőjét illetően, az már más kérdés, hogy ezt az óriási mennyiséget le is kell gyártani. A PlayStation VR eleve a gyártás miatt csúszott fél évet, az előrendelések is készlethiányt sejtettek, ezek után egyáltalán nem meglepő a cég óvatossága.

A PlayStation VR egyik fő pozitívuma, hogy viszonylag olcsó, Shawn Layden, a Sony Interactive Entertainment America fejese azonban megerősítette, nem veszteségesen árulják a szerkezetet, minden egyes eladott példányon keresnek pénzt.

3.
3.
zozo76hun
ha tenyleg annyira jo, elfilozom hogy veszek egyet de akkor egy pro is kell melle hogy ertelme is legyen. viszont ahogy olvasom a neten elegge pixeles sajnos a kep. szinte biztos hogy hosszabb tavon farasztana mint az allat... :)
2.
2.
vanpear
Limitált darabszámban lehetett kapni itt is. Szerencsére betudtam egyet szerezni. Aki hozzá akar jutni, valamilyen úton módon úgyis betudja majd szerezni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...