Final Fantasy XIV - jön a Stormblood expanzió

  • Írta: zoenn
  • 2016. október 15.
  • Bejelentés
Link másolása
Folytatódik az MMO bővítése, hamarosan megérkezik a Final Fantasy XIV 4.0-s frissítése, és ezzel együtt az új kiegészítő is elstartol majd. A PS3-as verzió támogatása viszont megszűnik.

A Square Enix bejelentette, hogy jövő nyáron érkezik a Final Fantasy XIV következő kiegészítője, a Stormblood, melyben Ala Mhigo régióját fedezhetik fel a játékosok, miközben egy Zenos nevű rosszfiúval számolnak le.

A bővítménnyel egy időben a 4.0-s frissítés is napvilágot lát, a patch 60-ról 70-re emeli a szintsapkát, kapunk új szakmákat, illetve a meglévőket is kibővítik új felszerelésekkel. A harcrendszer átalakul, ahogy a képességrendszer is, könnyebben válthatunk a munkák között, illetve az eszköztárunk mérete is bővülni fog.

A kiegészítőbe annyi tartalmat pakolnak bele, amit még egy teljes játék is megirigyelne. A negyedik közösségi terület szorosan kapcsolódni fog a fő történethez, ezen kívül új kazamatákat is megtisztíthatunk, valamint magas szintű raideken is részt vehetünk.

A Stormblood premierjével a PS3-as verzió támogatása megszűnik. Aki azon a masinán játszott, annak be kell szereznie egy PS4-et, de legalább a játékot nem kell újra megvásárolnia. Ami pedig a PC-seket illeti, immáron 64-bites konfigurációkat ajánlanak a készítők.

1.
1.
Ez meg mindig havidijas? Pedig brutal szep az uj trailer :-) megjon az ember kedve hozza!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...