Legalább öt mobiljáték jön a Sonytól 2018 elejéig

  • Írta: fojesz
  • 2016. október 16.
  • Megjelenés
Link másolása
Habár a PlayStation Mobile nem hagyott szép emlékeket benne, a Sony csak azért sem adja fel a mobilos játékpiac meghódításának tervét. A jelenlegi elképzelések szerint a következő másfél évben legalább öt mobiljátékkal rukkolna elő.

Habár a Nintendo mobilos mozgolódása mellett nehéz másra figyelni, a Sonyról se feledkezzünk meg: a japán cég már korábban is próbálkozott a mobilos játékpiacon, és a jövőben sem hagyna fel a kísérletezéssel. Ahogy arról márciusban beszámoltunk, ForwardWorks néven indította el a mobilos stúdióját, ez hivatott arra, hogy végrehajtsa a vállalat aktuális mobiljátékos stratégiáját.

Emlékeztek még rá?

A Nikkei jelentése szerint a csapat több projekten is dolgozik jelenleg, az a terv, hogy 2018 márciusáig legalább öt Sony-mobiljáték kerüljön az alkalmazásboltokba. Ahogy a Nintendo, a Sony is a jól bevált márkáira építi majd fel ezeket az anyagokat, melyek első körben Japánban és más ázsiai országokban fognak bemutatkozni. Azt nem tudni, hogy a nyugaton élőknek mennyit kell várniuk.

12.
12.
kamgecam
#11: +1 "Ez az energia szerintem nem oszt nem szoroz a PS4-es címjeidből. :) "

Hát ja lehetne több is a Bloodborne-okból Uc-4-ekből,vagy még pár Ratchet and Clank,Until Dawn játékot is el tudnék még fogadni.
Éppen hogy csurran-cseppen egy-egy gyöngyszem,de ki kell fogni.A durva az hogy a pc-és "címjeidből" még ennyi sincs.Nem tudom mi van a játékfejlesztőkkel elaludtak?Vagy mi lettünk olyanok mint az elkényeztetett hülye-gyerekek és tisztánlátás helyett irreleváns elvárásokat támasztunk az iparral szemben.Nem tudom.

Bár azért régen mintha jobban tudtunk volna örülni egy-egy igényes alkotásnak, nem voltunk ilyen hálátlan faszkalapok akik mindenhol,mindenben és mindenkiben csak a rosszat látják.Nem bántottuk ennyit egymást sem,és a rosszindulatú egyéneket a közösség kiebrudalta.Most van egy csöndes többség akik olvassák a kommenteket de nem szólnak hozzá, mert már nem látják értelmét a hangos kisebbség miatt, akik elárasztják szarral az oldalt.Igazuk van.

No mindegy, bocsi a kis eszmefuttatásért, de elszomorít az a színvonal amit a magyar játékos közösség képvisel, legyen ez játékkal kapcsolatos, vagy az egymással való viselkedéssel.
Szociopaták és antiszociális egyének magyarázzák be nekünk hogy nem vagyunk normálisak és a normálisak ezt csöndben hagyják...feje tetejére állított világban élünk.A mocskolódás és egymás lenézése vette át az észérveket és az erkölcsi tartást.Nem szívesen érintkeznék a mai generációval de őszintén szólva sajnálom őket.Szükségük van megértésre, együttérzésre, arra hogy valaki meghallgatja őket még a kesergésüket is.Miért?Mert hatalmas üres lyuk tátong a szívük közepén és mert elfelejtették a lényeget.Az örömöt.
Nem az élvezetről a jókedvről vagy a szexuális kielégülésről (vagy kiégésről)beszélek hanem az örömről.
Érzéketlenné váltunk mint a hideg kő.Közömbös és merev arccal küldünk mindenkit a halál fszába és tán azt sem tudjuk miért.Ha valaki nyit felénk, és elfogad minket ahogy vagyunk azt már gyanúsan méregetjük.Képtelenek vagyunk már alapvető emberi érzelmekre is.Bízni sem tudunk már hanem a magunk kisistenei lettünk.
Kurva nagy lesz a pofára esés ha nem változtatunk nagyon gyorsan, mert a mostani mentalitással a halál kultúráját építik az emberek és ezt nem kéne tétlenül néznünk.Sem ezen az oldalon,sem sehol a világon.

Há nem igaz má megint eltértem a témától, szóljá má rám hogy ne fossam itt a szót! :D
11.
11.
mestermagyar
#10: Ez az energia szerintem nem oszt nem szoroz a PS4-es címjeidből. :)

Mert a minecraftot a sandbox survival piac 90%-a nem látvány és sztori miatt tolja. Aki a minecraft stílusát szokta meg, az lehet hogy pont a dragon quest buildert nem fogja élvezni, velem megtörtént hasonló egy minecraft-klónnál.
10.
10.
kamgecam
Francnak pazarolják erre az energiájukat.Inkább feküdnének rá az AAA játékokra.
Most nekem pl hatalmas meglepetés a Dragon Quest Builder's.Eszméletlen jó játék, pedig utálom a mincraftot de itt van sztori és sokkal stílusosabb szebb a látványvilága.Mindenkinek melegen ajánlom, alig hallani róla pedig igazi gyöngyszem, be fog húzni és nem ereszt.
9.
9.
DON GONDOCS
Szóval hagyjuk a Vita-t inkább csináljunk mobil játékot.
8.
8.
dcba
#6: Nekem az valahogy nem jo, h a controller kulon van, plusz azt is toltogessem kulon. De abban igazad van, h ma mar nem fognak teljeserteku jatekokat csinalni, mert az nem hozz annyit mint a Girlfriend emulator es a Titan Clash meg ilyen runner olyan runner es tarsai hulladekok. meg epits ilyen falut olyan falut.
7.
7.
dcba
#5: Nem elek 2010ben, csak lehet tul naiv vagyok :D :D

Nekem kepernyovel nem adja a jatek. Nemely mobil jatek elmegy, de egyszeruen nem tudok komolyan nekiallni egy jateknak, kepernyovel.
6.
6.
mestermagyar
#5: Amúgy kontroller nélkül is élvezet volt a ppsspp-s címeket élsimítással és magas felbontáson tolni. Ha valamihez, hát ehhez passzolna a MOGA. Zseniálisan jól néz ki egy két cím mint a wipeout.
5.
5.
mestermagyar
#4: Manapság már teljesen esélytelenné vált hogy egy ilyen telefon megjelenjen. Azért szerintem a MOGA termékei megérnek egy próbát akinek igénye van erre.

Fejlesztői gárda szinten természetesen nem, viszont egyértelmű hogy a nintendo visz mindent, az ingress csapata csak lefejlesztette nekik valószínűleg megrendelésre. A pokémon a nintendo brandje és valószínűnek tartom hogy nem az ingress csapata kezdeményezett.

Igen, a Sony sajnos itt már nem hiszem hogy egy PSP legacyt akar felépíteni teljesértékű címekkel.

Várjunkcsak, te azthiszed hogy még nincs ilyen app? :DD Mikor élsz te 2010-ben?
4.
4.
dcba
#3: Nekem abban az idoben egy iPhone 4sem volt es amikor meglattam ezt a telefont azonnal akartam egy ilyet. Egy hirdetesben egy 13 eves kisfiu reklamozta, h az apukaja meglepte egy ilyennel, de neki nem kell, mert o iPhone-t akar. Amikor csereltunk, nem akarta elhinni, h milyen hulye vagyok, h elcserelek egy iPhone-t egy Xperia Play-re. Mondtam neki, h en az iPhone-t mar abszolut nem szeretem es csak zenet hallgatok rajta, igy nem tudom kihasznalni es az Xperia play viszont minden igenyemet kiszolgalna. Ott orlodott az apukajaval, h mi lehet a csel, mert nem akartak elhinni, de aztan csereltunk es mindenki happy volt es evekig megvolt az Xperia Playem es imadtam. Csak sajnos tonkrement es nem lehetett megcsinalni tokeletesen es azota nalam a telefon csak beszelgetesre es zenehallgatasra valo.

Amugy a Pokemon Go nem a Nintendo jateka. Neki egyenlore valami idiota ilyen social akarmilyuk van csak es most jon majd a Mario.

De igazad van, ha valami hangzatos nevu "jatekot" kiadnak tuti a nepek rohanni fognak leszedni es utana kolteni az extra eletekre, fejlesztesekre.

En azon gondolkodtam a multkor, h csinalni kene ilyen lehuzos jatekot a japanoknak, h virtual girlfriend es ajandekot kell neki venni, moziba kell vinni (nyilvan csak annyi, h ranyomsz egy gombra es akkor moziba vitted es a jatek elkezd 3 orarol visszaszamolni) es ezek mind tenyleges penzbe kerulnenek a bankkartyarol. Eskuszom olyan milliomos lennek mint a candy crush kitalaloja.
3.
3.
mestermagyar
#2: Már el is felejtettem hogy ilyen létezett(!). Anno zseniálisnak tartottam csak pénzem nem volt rá.

Minden jön, amire rácsapnak egy ordító vadembert vagy valami mosolygó animált karaktert. A sony mobile szinte biztos hogy a nintendo módszerét követi:
5 játék esélyt adnak. Mindegyik játék máshogy gerjeszti a tömeget játékra és várják a saját pokémon GO-jukat. A nintendonak a 2. dobásával sikerült elérnie ezért, ők maradnak a piacon. Szerintem a sonynak is bőven elég az 5-ös limit.
2.
2.
dcba
"Azt nem tudni, hogy a nyugaton élőknek mennyit kell várniuk."

Nem tokmind1, ugyis csak infinite runner jatekok lesznek tele IAP-val, reklammal es foldig butitott iranyitassal. Abszolut nem hirertek mar egy mobiltelefonos jatek. Erdemes lenne megnezni, h milyen jatekok jottek ki az iPhone 3G idejen (Dead Space, Terminator, Resident Evil, Modern Combat) es milyenek jonnek most (platy-platy, ting-tung, ilyen runner, olyan runner -ezekkel a nevekkel, merhetetlen undoromat akartam kifejezni, a mostani mobiljatekok irant) .
1.
1.
dcba
"Emlékeztek még rá?"

Oh istenem, az egyetlen mobiltelefon amit valoban szerettem, hogy lehetne elfelejteni. Ha jonne egy Play 2, aznap rohannek megvenni. Foleg ha mondjuk kapna rendes analogot es mondjuk jonnenek ra ps2 jatekok es az akksit kicsit megdolgoznak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...