Kezdődik: Red Dead-bejelentést teasel a Rockstar

  • Írta: fojesz
  • 2016. október 16.
  • Teaser
Vasárnap van, ilyenkor mindenki pihen, és nem igazán történik semmi érdemleges. Miért ne írhatnánk meg, hogy a Rockstar vörös-feketébe öltöztette az összes publikus felületét?

Nagyon úgy néz ki, hogy Red Dead-bejelentésre készül a Rockstar, legyen annak a tárgya a Red Dead Redemption folytatása vagy éppen a remastere. A fejlesztőcég az összes fontosabb felületét vörös-feketébe öltöztette, a weboldalán, a blogján, a Twitterén és a Facebookján is félreérthetetlen teaselésbe kezdett. Izgulunk!

A Red Dead Redemption folytatásáról régóta pletykálnak, sőt az állítólag PC-re is megjelenő remaster is szóba jött már. Habár a Rockstar azóta sem jelentett be semmit, a Take-Two fejese, Strauss Zelnick leszögezte, a Red Dead nélkülözhetetlen számukra, akárcsak a GTA. A Red Dead Redemption sikerét mutatja, hogy a játék támogatását az Xbox One visszafelé kompatibilitási funkciójának bejelentése óta követelték a játékosok, mikor pedig elérhetővé vált az új konzolon, alaposan meglódultak az eladásai.

14.
NECROSMOKE
Mind1 mi lez, csak RD legyen.
13.
shatterhand
#7: A fílinghez a legjobban a hazak kozotti lovoldozes volt a legjobb. Ahogy lelosz vkit es osszeroggyan, kozbe laba ele lo. Tisztara mintha filmet neznel. Nagyon adja a westernt.
11.
Hunszi
Hát ez tuti RDR, de remélhetőleg nem 2018ra teaselnek...hanem csurran cseppen most is valami, pl. egy remastered.
10.
strike19
Max Payne 4 a kommunista Kubába?
9.
Őrnagy
De király lenne! Pont most vettem egy One-t a ps mellé :)
7.
JimBeam
Na ez jó hír.Ezt az egy játékot irigyeltem csak a konzolos társadalomtól.Egy jó kis vadnyugati hangulat,hatalmas nagy sziklák közötti lövöldözés puskával,fasza lovaglás,nyílt világ,remek atmoszféra.A többi nagy cím nem érdekel,de ez.....
6.
Beniciodeltoro
A legjobban várt Rock sztár játék.
4.
Instict99
Remélem hogy folytatást kapunk,nem pedig elözményt :D
3.
kekesi
Amúgy lehet, hogy szimplán egy GTA Online Halloween update. Az azért rebdesen ütne, miután mindenki beharangozta a Red Dead folytatást.

#2 Meg azért már nem is igen látni konzol exkluzív játékokat, ha valami jön Xbox-ra és PS-re az jön PC-re is általában.
2.
rayden02
#1: Jah, vegyük példának a Dead Rising szériát :D
Második résztől jött PC-re, és mostanra már az első rész is kijött PC-re!
1.
kekesi
Csak legyen PC-re is a GTA V sikere után.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...