Red Dead Redemption 2 - ez lesz a térkép?

  • Írta: fojesz
  • 2016. április 16.
  • Pletyka
Link másolása
Több forrás szerint is hiteles az a térkép, amely a minap szivárgott ki és állítólag a Red Dead Redemption 2 világát ábrázolja. A képről több érdekesség is kiderül, így arra is találunk bizonyítékot, hogy egy előzményjátékkal lehet dolgunk.

Először a NeoGAF-re töltötték fel az alábbi térképet, amiről aztán a Techradar írta azt, hogy valódi lehet - az ő rockstaros forrásai legalábbis megerősítették ezt. 

Ez alapján a Red Dead Redemption 2 helyszíne az első játék területeitől északra lesz, és két ismerős régiót járhatunk majd be újra - úgy tűnik, Great Plains és Tall Trees is vissza fog térni. Érdekesség, hogy az új rész térképén szigeteket is találunk, ami azt jelentheti, hogy hajózhatunk, esetleg úszhatunk majd.

A Techradar maga is megerősítette azokat az infókat, miszerint a Red Dead Redemption 2 egy előzmény lesz, erre utalhat az is, hogy Great Plainsben még nem épültek ki a vasútvonalak. Említésre méltó, hogy találunk egy New Bordeaux nevű várost is, ez azért érdekes, mert itt játszódik majd valamivel később a Mafia 3 - talán lesz kapcsolat a két játék között?

Akárhogy is, mindez csupán pletyka, a Take-Two bejelentéséig kezeljük fenntartásokkal az itt leírtakat. Ha minden igaz, a Red Dead Redemption 2-t az E3-on fogják bemutatni.

Korábban a Techradar szellőztette meg egyébként, hogy már készül a GTA hatodik része.

11.
11.
zsocc-nrg
Remélem hogy multiplatform lesz és tényleg jön az 1. rész remastered verziója is. Steam-en tuti vétel lenne és sztem a Rockstar-nak is megérné, különösen annak tudatában hogy milyen jól fogyott a GTA 5.
8.
8.
br1Koo
Mm.. tehát ez már egy szilárd tény, hogy lesz RDR2? Ha igen, nagyon le vagyok maradva.
7.
7.
Hunszi
#1: nem lesz elérhető elvileg, mert jön a Remastered edition, infok szerint ezért tűnt el olyan hirtelen egyik napról a másikra a XBONE kínálatából, mert a Rockstarnak rontaná a businesst
1.
1.
Maccs187
RDR mikortól lesz elérhető a visszafelé kompatibilitásban Xbox One-on!? Tud valaki valamit erről!? Már úgy várom! El is lennék vele a RDR 2 megjelenésig! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...