Titanfall 2 - ismét a kampány a főszerepben

  • Írta: Shifty
  • 2016. október 18.
  • Videó
Link másolása
Pörög a Titanfall 2 reklámgépezete, a legfrissebb gameplay előzetes a második rész legfőbb újdonságának ígérkező egyjátékos módot mutatja be. Jövő héten erre is lecsaphatunk!

A főhős, Jack és titánja, BT-7274 kapcsolatára koncentrál a Titanfall 2 gameplay előzetese. A játék október 28-án érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.


5.
5.
user101
Továbbra is tetszik a stuff, remélem jók lesznek a visszajelzések, mert lehet, karácsonyra jó kis sci-fi irtás van kilátásában... Battlefield jó lesz féláron a COD meg "érdekes módon" valahogy nem fogott meg soha. Azt nagyon nem tudom elviselni és tolerálni amikor 5x kell újrakezdenem egy küldetést 2 percen belül, csak mert "kimentem a műveleti zónából, ami 3 centiméter széles", "távol vagyok a küldetéstől ( a scriptelt célpont túl távol szalad", "5 percenként railshooter"...
4.
4.
RoyalA
Smart pistol alapból nem lesz csak bekapcsolható extraként bizonyos ideig. Botok meg most is szaladgálnak. Engem nem zavarnak, sőt, kellenek, hogy feláldozzuk őket a mészárlás oltárán. Már csak 10 nap és zúzhatunk. :)
3.
3.
lacika4817
Smart Pistol?Remélem kiveszik
2.
2.
exonic
Ez hanyadik Single Trailer? :)
Nem mintha bánnám, egyre jobban tetszik, tuti vétel lesz egy leárazáskor, nagyon érdekel a kampánya! :)
1.
1.
Nem igazán figyeltem a híreket, Titanfall mesterektől kérdezem: a multiban ugyanúgy botok is szaladgálnak, vagy ezt eltörölték?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...