Nagyot frissült a The Elder Scrolls Online

  • Írta: zoenn
  • 2016. október 19.
  • Letöltés
Link másolása
Megérkezett a The Elder Scrolls Online eddigi legnagyobb ingyenes frissítése, a One Tamriel. Végre minden zónát szintkorlátozás nélkül bejárhatunk a kezdetektől fogva, tetszőleges sorrendben, sőt már párbajozhatunk is a barátainkkal!

Ha eddig a megkötések miatt jegelted a The Elder Scrolls Online-t, akkor érdemes visszatérned a világba. A One Tamriel névre keresztelt frissítéssel már a kaland elejétől kezdve minden zónát bejárhatunk, bármilyen sorrendben, függetlenül attól, hogy hányas szinten vagyunk. Olyan helyekre is eljuthatunk egyedül, ahová korábban csak egy csapattal léphettünk be.

Ezen kívül a játékmenetet is átdolgozták a készítők: a kazamatáknak például már normál vagy veterán szinten is nekiugorhatunk. Megjelent a párbajozás lehetősége, így összemérhetjük harci tudásunkat a barátainkkal, valamint minden fegyver kapott egy ultimate képességet, és ezentúl naponta teljesíthetünk kihívásokat értékes jutalmakért.

Végül a megszerezhető tárgyak szintjét a karaktered szintjéhez skálázzák fel, így kevesebb haszontalan kacat akad majd a kezedbe. 

3.
3.
Adamknight
#1: A különbség az, hogy a Guild Wars 2-ben a karaktered scalelődik le a világhoz, ha túl magas szinten van, de itt a világ scalelődik a karakteredhez. Magyarul már lvl 1-es szinten is bemehetsz egy korábbi lvl 20-as szintű zónába, ahol az ellenfelek szintje mostmár hozzád van igazodva. (Hogy ez hogy működik ha party-ban vagy, arról fogalmam sincs, most telepítem fel újra a játékot :D).
1.
1.
antiqwiz
Úgy tűnik a Guild Wars 2 rendszere sok más mmo-nak ad ötleteket :) Helyes.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...