Óriáskrokodil a Horizon új fejlesztői naplójában

  • Írta: fojesz
  • 2016. október 20.
  • Videó
Link másolása
A Horizon: Zero Dawn világában az emberi civilizáció összeomlott, a túlélők elszórtan, törzsekben élik a mindennapjaikat. A domináns faj szerepét átvették a robotizált vadállatok, róluk lesz szó a játék új fejlesztői naplójában.

A Guerrilla srácai láthatóan fürdenek a lehetőségben, hogy végre nem Killzone-t kell fejleszteniük, a 2017. március 1-jén megjelenő Horizon rendkívül ígéretesnek tűnik.

A héten már láthattatok egy adag screenshotot a játékukból, most pedig egy új fejlesztői naplóval szolgálhatunk, amely a Horizon világának robotjait mutatja be, és a kulisszatitkokba is betekintést enged. Az első terveket concept artokon őrizték meg nekünk, és arról is szó lesz, mi inspirálta a fejlesztőket az egyes lények megalkotásakor.

A hollandok leginkább a rákszerű Shellwalkerrel foglalkoznak egyébként, de itt mutatkozik be elsőként az óriáskrokodilra emlékeztető Snapmaw is:


Köszi, kamgecam!
8.
8.
markoci555
Még mindig röhejesnek találom íjjal, nyíllal a csajt, ilyen atomdurva robotszörnyek ellen, de egyszerűen olyan csodásan néz ki, hogy lesz*rom :D
7.
7.
user101
mellet be, seggetszki ! :D
6.
6.
Yanez
#1: Számomra pedig pont ez teszi egyedivé!
5.
5.
ADMlN
#3: Komolyan azt akarod, hogy soroljak neked olyan open world játékokat ahol "hús vér" állatok vannak?
Szerintem ezt gondold át még egyszer.

"... az nem épp az a szint, amit ez a játék fog (probál) majd képviselni."
Ezt meg gondolom megérezted az Erőben.
4.
4.
#3: Tegyük fel fordítva a kérdést: hány olyan játékot ismersz, ahol robotizált állatvilággal lehet találkozni? A Blood Dragon nem számít.
3.
3.
Hunszi
#2: Tucatnyi? Kérlek mutass párat, az ilyen ARK meg hasonlókra gondolsz? mert az nem épp az a szint, amit ez a játék fog (probál) majd képviselni.
2.
2.
ADMlN
#1: De olyanból már van tucatnyi. Szerintem ez a játék épp ettől lesz érdekes. Nélküle csak egy Sony exclusive Far Cry Primal lenne.
1.
1.
kamgecam
Szivessen!:) Egyébként bejön a téma, csak ezekkel a robotizált dínókkal nem vagyok kibékülve.Szerintem jobb lett volna ha igazi állatvilág van benne, igazi hús vér szörnyekkel. Sokkal hangulatosabb lenne számomra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...