Befutott a Red Dead Redemption 2 első trailere

Link másolása
Ahogy azt a Rockstar Games megígérte, megmutatták végre a Red Dead Redemption 2 első trailerét. Az előzetes alapján elképesztően jól néz ki a játék, bár a sztoriról nem tudtunk meg valami sokat.

Az ígéreteknek megfelelően a Rockstar Games ma bemutatta a Red Dead Redemption 2 első előzetesét. A rövid, nagyjából egyperces trailerből nem sok minden derül ki a sztoriról, de legalább szemügyre vehetjük, hogy milyen lesz a Rockstar első igazán next-gen címe.

Megjelenés valamikor 2017 őszén, PS4-re és Xbox One-ra.

25.
25.
Gabesz202
#24 Persze simán előfordulhat.


A játék kötelező vétel és mellé Pro is.
24.
24.
adam6751
Nem akarok f@szságokat összehordani de nyakamra a bökőt hogy Bill Willamson ott van a promoképen vagy min (jobbról a harmadik) a bal legszélsőnek pedig eléggé John Marston beütése van. Szerintetek van rá esély hogy John Marston régi bandája lesz a központban? (persze "új" karakter szemszögéből)
23.
23.
Sokáig azt sem tudtam, hogy létezik ilyen játék, videókat sem láttam róla különösebben. Most hogy konzolra váltok, lehet beszerzem a második részt. A témát nem kedvelem különösebben, de ez a videó annyira szép tájakat mutat, hogy simán bevállalnám már csak a felfedezés miatt is.
22.
22.
Doc.
Imádtam az első részt, minden meg volt benne, ami egy jó open world játékhoz kell pedig kifejetten nem kedvelem a westernt
21.
21.
Őrnagy
#10: Mint A jó a rossz és a csúfban, mikor a csúf a boltban összeválogatta a pisztoly alkatrészeit :D . Remélem, jó mocskos és kegyetlen játék lesz!
20.
20.
Drazhar
#1: Én is kimaxoltam, kieggel együtt, minden achievment, de a fenének sem értem a nagy hype-ot a mai napig :D
Bár én a Vice City óta nem élem ezeket az openworld, gengszterszimulátorokat.
19.
19.
x360player
Na,emiatt tuti veszek majd egy PS4-et. Nincs az az isten,hogy ezt kihagyjam.
17.
17.
Hunszi
Időközben bejelentették a RDR első készét Playstation NOW-ra, amit úgy-e a PC-sek is használhatnak
16.
16.
TIK0
Az első résznek valami irdatlan komoly hangulata volt. Én imádtam. Remélem méltó utódja lesz a 2. rész. Csak jönne már. :D
15.
15.
negyven2
#10: Az előző részben is volt Online mód, ami közel állt a jelenlegi GTA Online-hoz. Igazából egyfajta elődje volt. Szerintem még ma is elvehető darab lenne, csak sajnos valamiért a Rockstar magasról tojik rá. két és féléve kijött hozzá az utolsó Update és azóta használhatatlan lettek a Public lobbyk. Invite Online is alig-alig működik. És itt bizony a Rockstar rontott el valamit, mert az Undead Nightmare-ben is komoly bugok vannak, amit azóta se javítottak és lényegében emiatt játszhatatlan.
13.
13.
Beniciodeltoro
#10: Lesz ebben minden nyugi.
11.
11.
DarkLord
Már elő is rendeltem szendvics sütőre! Jahh nem melegszendvics sütő exclusive... na viccet félretéve a francot se érdekli mit mutatott ez vagy sem, első napos vétel az fix.
10.
10.
giga321
Csak azt nem tudom, hogy ez higxan fog működni online? Mert a GTA Onlineban nagyon jó lett a város itt meg gondolom nagyon kicsi poros városok lesznek és ahogy látom csak pusztaság meg sivatag meg erdő. De majd megoldják jóra.
Remélem lesz benne vadászat, fejvadászat meg minden bizbaz testre szabgato ember fegyverek stb.
9.
9.
p3ti
#1: Azthittem én vagyok az egyetlen akit abszolút nem hypeol sem a 2. része, és az első sem adta igazán..
8.
8.
Yanez
#5: X'D

szejko: Én is attól félek, bár az elsőt rosszkor időzítettem és nem a főküldetéssel foglalkoztam. A vadnyugati téma pedig semleges számomra. Nem rajongok érte, d nem is utálom.
7.
7.
Gorrister
Vicces lett volna ha trailer végén kiírják, hogy Nintendo Switch exclusive. :D
6.
6.
DON GONDOCS
5.
5.
Gykrizsi
Klassz, de azért azt senki ne higgye el, hogy ez így fog kinézni, max scorpion.
Közben megmutatták az NX változatot is:

http://videogamecritic.com/images/2600/outlaw.png
2.
2.
feher576
hali

Hatalmas egy játék a red dead, szerintem a kettő még ütősebb lesz majd, grafika az kegyetlen szép, már a ps4 és x-box one -on., . ott van :) a szeren
1.
1.
Yanez
Ebből abszolút semmi nem derült ki. Az első RDR nagyon nem jött be, remélem erre majd én is vevő leszek!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...