Red Dead Redemption 2 PC, PS4, XBOXONE

Folytatást kapott minden idők egyik legjobb vadnyugati kalandja.

A Red Dead Redemption 2 sikere az évek múlásával is töretlen

Nemrég a Take-Two Interactive nyilvánosságra hozta a negyedéves pénzügyi összefoglalóját, amiből kiderült, hogy a Red Dead Redemption 2-t évről évre többen vásárolják meg.

Woody is ellátogat a Red Dead Redemption 2 vadnyugatára

Egy roppant kreatív és tehetséges rajongónak köszönhetjük e remek videót, melyben szeretett cowboy-unk, Woody a Red Dead Redemption 2 vadnyugatára téved, hogy ott őrizze a rendet vagy valami ahhoz hasonlót csináljon. Azt hiszem a mai nap már nem fogunk ennél jobb videót kapni.

Tarolt az EA Sport FC 24 Európában

A Starfield az öreg kontinensen is erőset ment, de ez csak a második helyre volt elég. Még mindig a PlayStation 5 a legkelendőbb konzol nálunk és az eladási számokról szóló tízes lista is érdekesre sikerült.

A Red Dead Redemption PlayStation 4-es verziója már 60 fps-sel is futhat

A Rockstar Games kiadott egy meglepetés frissítést a Red Dead Redemption PlayStation 4-es változatához: ha PlayStation 5 konzolokon játsszuk, akkor elérhető a 60 fps-es sebesség is.

Switchre is befuthat a Red Dead Redemption 2?

Ezúttal a brazil korhatár-besorolásért felelős hivatal honlapja kotyogta ki, hogy Nintendo Switchre is befuthat a Rockstar westernjátéka. Esélyes, hogy nem natív portról lesz szó, hanem egy cloud verzióról.

Brit toplista: lecsúszott az aranyról a The Crew Motorfest

Erős gázfröccsel hagyta el a rajtvonalat a The Crew Motorfest, az első hét végére azonban mégsem markolt aranyat a Ubisoft versenyjátéka. Lássuk, milyen címekre neveztek be a britek az elmúlt héten!

20 éves lett a Steam, ünnepeljünk akciókkal!

Bizony, már 20 éve velünk van a Valve webáruháza. 2003. szeptember 12-én indult útnak, és azóta a PC játékosok életének szerves részévé vált. Remek akciókkal vár minket most az áruház, hogy közösen ünnepeljük e jeles alkalmat.

Már dolgozhatnak a Red Dead Redemption 3-on

A hír egyelőre csak pletyka szinten létezik, és bár a Take-Two feje is tett utalást arra, hogy folytatódhat a franchise, a rajongók igen szkeptikusak a megjelenést illetően.

A Rockstar írásért felelős alelnöke elhagyta a céget

Mike Unsworth neve olyan játékokat fémjelzett, mint a Grand Theft Auto V, Grand Theft Auto IV, Red Dead Redemption 1 és 2, Max Payne 3, és az L.A. Noire. 16 évet töltött a Rockstarnál.

A régebbi Call of Duty-címek nagyon kelendőek voltak júliusban

Az előző havi angliai eladások adatai szerint a sorozat 2009-es és a 2012-es részei olyan játékokat utasítottak maguk mögé, mint a Hogwarts Legacy vagy a Minecraft.