Watch Dogs 2 - a Zodiákussal is összeakadunk

  • Írta: zoenn
  • 2016. október 21.
  • Videó
Link másolása
A Ubisoft nyitott világú címe sem ússza meg előrendelői bónusz nélkül, így ha már most bizalmat szavazol a Watch Dogs 2-nek, megkapod a Zodiákus gyilkosról szóló DLC-t. Rejtvényeket fejtve nyomozunk a gazfickó után.

Lehullt a lepel a Watch Dogs 2 előrendelői extrájáról, a Zodiac Killer DLC-ről. Az új missziót tartalmazó csomagot mindenki megkapja, aki már most beruház a Ubisoft jövő hónapban megjelenő játékába.

1969-ben egy kegyetlen gyilkos terrorizálta San Francisco utcáit. Habár nyomokat hagyott maga után, sohasem kapták el a rendőrök. A játékban újra feltűnik a sorozatgyilkos, és nem rest rébuszokban írni, így ha el akarjuk kapni, különféle rejtvényeket kell megoldani. A Batman: Arkham Knight Riddler-misszióihoz hasonló küldetésekre kell számítanunk a DLC-ben.

Az előrendelők továbbá egy bónusz ruhával is gazdagodnak.

A Watch Dogs 2 november 15-én jelenik meg Xbox One-ra és PS4-re, míg a PC-s verzió csak november 29-én érkezik.

8.
8.
KeXxX
#1: Egyáltalán nem rossz. Ha nem lett volna hypeolva és csöndben jelent volna meg, akkor senki nem ugatna.. na meg ugye a grafikai butítás. Én úgy ültem neki, hogy leszarom a véleményeket és élvezem a játékot. Persze mindez évekkel a megjelenés után történt mert akciós volt a complete edition.
6.
6.
giga321
Nem volt rossz játék az 1 elég sokat toltam vele de anno bánom, hogy nem dobozosan vettem meg. Így sajna nem tudom eladni :D
5.
5.
delphijos
#1: Én is nemrég szereztem be ( 3e forint se volt psn akcióban ) szerintem is jóféle. Ha teljes áron veszem, lehet nem lennék ennyire elégedett, de amennyire sokan lehúzták ( persze, nem vagyunk egyformák ) ahhoz képest kellemes csalódás.
3.
3.
Buggy
#1: Messze nem annyira rémes, mint amennyire leírták, arra pont jó, hogy elüsd vele az időt meg elszórakozz vele csak ne várj tőle eget rengető újításokat, ha bejött az Assassin Creed és a Far Cry, akkor ezzel sem lesz gond.
2.
2.
#1: Szerintem nagyon jó lett. Meglepett, mert egy sima GTA klónt vártam, ehhez képest nem sok köze van hozzá. Én a helyedben simán beneveznék rá, manapság már fillérekért dobálják.
1.
1.
godach
Kérdésem lenne, hogy aki el tudja vonatkoztatni a nagy antihipe és ubisoft utálattól magát és a véleményét, szerinte milyen a játék. Nem olyan drága már és kíváncsi is vagyok rá, így most lehet beszerezném majd. (természetesen, az első részről beszélek).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...