Teljes árú játék lesz a Robinson: The Journey

Link másolása
Az ígéreteknek megfelelően jövő hónap elején érkezik a Crytek VR-játéka, a Robinson: The Journey. Kiderült, hogy a cím teljes áron fog a boltok polcaira kerülni, valamint leleplezték a dobozképet is.

November 8-án érkezik az éppen egy éve bejelentett Crytek-féle VR-játék, a Robinson: The Journey PlayStation 4-re. A német cég bemutatta a cím dobozképét, valamint kiderült az is, hogy teljes áron kerül majd a boltokba a játék. Ez azt jelenti, hogy a szokásos, 60 eurós/dolláros áron lehet majd megvásárolni mind digitálisan, mind pedig dobozosan. A játékhoz nem lesz szükség a Move kontrollerre, tehát "mindössze" egy PS VR-ral és a kamerával kell rendelkeznünk.

A Robinson: The Journey-ben egy lélegzetelállító utazásra invitálnak minket a készítők. A helyszín a titokzatos Tyson III nevű bolygó, ahol egy fiatal "hajótörött" fiú, Robin fejtörőkön keresztül, HIGS nevű robotjának társaságában kideríti, mi történt az Esmeraldával, a hajójával.

5.
5.
crytek
Crysis vagy Ryse folytatást!!
3.
3.
exonic
Szerencsére volt alkalmam kipróbálni a játék DEMOját és azt kell hogy mondjam, ez volt az első olyan VR játék ami valóban annak is érződött számomra, fantasztikus élmény volt király atmoszférával.
VR tulajoknak kötelező darab.
2.
2.
Ez olyasmi lesz, mint a The Forest? Bedobnak a bolygóra és éld túl?
1.
1.
anarchoid
teljes aru ? :) hat most lepodjunk meg ? :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...