Robinson: The Journey PC

A Crytek új saját IP-je, amely már kihasználja a VR-szemüvegeket. Egy dinóktól hemzsegő trópusi szigeten kell túlélnünk benne.
1525356000

CryEngine-játékok az új Humble Bundle-ben

Hatalmas akciókkal találkozhatunk a Humble CryEngine Bundle keretein belül. A csomag egyszerre próbál csalogató lenni a játékosok és a játékfejlesztők számára, ugyanis a számos CryEngine-nel készített játékon túl Asset Packokat is kínál.
1482422400

Oculus Riftre is megjelenik a Robinson

Januárban jár le a Robinson: The Journey exkluzivitása, akkor a kalandjáték a PlayStation VR után Oculus Riften is tiszteletét teszi. Egy (űr)hajótörött kisfiút irányíthatsz majd benne egy dinókkal teli világban.
1478689200

Megjelent a Robinson, itt a launch trailer

Boltokban a PlayStation VR egyik legjobban várt játéka, ennek apropóján pedig egy launch trailert is kaptunk hozzá. A Crytek egy dinoszauruszok által lakott bolygóra kalauzol el bennünket ezúttal.
1478502000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A megjelenő játékok számát tekintve viszonylag visszafogottnak ígérkezik ez a hét, ami persze nem jelenti azt, hogy ne lenne mivel játszani. A Dishonored régóta várt folytatását is pénteken kapjuk meg!
1477936843

Robinson: The Journey - trailer a premier elé

A jövő héten élesedik a Crytek következő játéka kizárólag PlayStation VR-ra. A sci-fi kalandjátékban egy dinoszauruszokkal teli bolygón próbálunk meg túlélni, miközben számtalan titkot fejtünk meg. Érdemes megnézni az új trailert!
1477666850

Nem csak a túlélésről szól a Robinson: The Journey

A Crytek olyan lélegzetelállító univerzumot épített a PlayStation VR-exkluzív játékához, hogy sokszor csak a szánkat tátjuk az óriási lények láttán. Nem mindegyik dinó ugrik a nyakunknak, a növényevőkkel összehaverkodhatunk.
1477062000

Teljes árú játék lesz a Robinson: The Journey

Az ígéreteknek megfelelően jövő hónap elején érkezik a Crytek VR-játéka, a Robinson: The Journey. Kiderült, hogy a cím teljes áron fog a boltok polcaira kerülni, valamint leleplezték a dobozképet is.
1476295200

November elején jön a Robinson: The Journey

A Crytek hivatalosan is megerősítette, hogy nem a holnapi PlayStation VR-premierrel egyszerre, hanem kicsit később, november elején mutatkozik be a csapat legújabb VR-játéka.
1474120826

Lenyűgözően néz ki a Robinson: The Journey

A Crytek egy olyan bolygóra kalauzolja a játékosokat, amin hemzsegnek a letűnt korok lényei. A dinoszauruszos VR-játékba most hosszabban is belenézhetünk, ráadásul kifogástalan minőségben. Az állunkat keressük.
1470933000

Robinson: The Journey - egy utazás kezdete

Megérkezett a Crytek fejlesztette Robinson: The Journey VR-projekt videónaplójának első része, ami stílusosan annak az utazásnak a kezdetét mutatja be, amelynek hamarosan mi is részesei leszünk majd.