Végre elkészült a The Last Guardian

  • Írta: zoenn
  • 2016. október 22.
  • Hír
Link másolása
Hosszú és rögös utat járt be a The Last Guardian, ám az Ico és a Shadow of the Colossus szellemi örököse végre aranylemezre került. A producer és a Sony Worldwide Studios elnöke, Shuhei Yoshida is megerősítette a hírt.

A The Last Guardian egyike azoknak a címeknek, amikre piszok sokat kellett várnunk (Prey, Duke Nukem Forever, valaki?). A Team ICO már 2007 óta dolgozott a címen, akkor még PS3-ra, de a fejlesztők később rájöttek, technikailag csak egy erősebb konzolon tudják megvalósítani az elképzeléseiket. Pont kapóra jött nekik a PS4.

A minap egy delejes előzetest írtunk a The Last Guardianról, esélyeket latolgattunk, így nagyjából képet kaphattok arról, mi vár ránk decemberben.

A készítőkön már nem múlik a premier: elsőként a producer, Jun Yoshino erősítette meg, hogy a The Last Guardian aranylemezre került, később a Sony Worldwide Studios elnöke, Shuhei Yoshida is elhencegett a hírrel a Twitteren.

A munkálatok tehát véget értek, már csak a lemezek sokszorosítása és terjesztése van hátra. Így, ha minden jól megy, december 6-án lecsaphatunk a várva-várt anyagra PS4-en.

12.
12.
dzsiádzsó
Csak azt nem értem mi tartott eddig, a játékot elnéze, kb indi game kategória, mások egy év alatt összedobnak ilyet...
9.
9.
zarándok
Anno vettem emiatt egy PS3-at. Aztán mikor már egyértelmű volt h nem fog kijönni rá eladtam. Vettem egy PS4-et. Amikor a megjelenése utáni második E3-on sem jelentették be eladtam. Kapják be, adják ki mostmar PC-re is..
8.
8.
Neo1989
Asszem ez volt az egyik legtovább fejlesztet cím, de a lényeg h végre kész.
6.
6.
kopic
Hát most már kíváncsi leszek, hogy milyen lesz.
5.
5.
p3ti
Egy egyedi és ígéretes játék a sok remastered és ötlettelen folytatások között. Nekem nagyon várós.
2.
2.
Angelwing
1.
1.
Matt8888
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...