Kicsi lesz a Titanfall 2 első javítása

  • Írta: zoenn
  • 2016. október 24.
  • Letöltés
Link másolása
Nem lepődünk meg azon, hogy első napi javítást kap a Respawn sci-fi shootere, azon viszont igen, hogy alig 88 megabájtot nyom. Más címek esetében több gigára rúg a patch mérete - ennyire értik a dolgukat a Titanfall 2 fejlesztői?

Noha már szeptember végén aranylemezre került a Titanfall 2, a premierig lévő időt csak apró finomításokkal töltötte a Respawn Entertainment. Legalábbis a első napi patch mérete erről tanúskodik.

A stúdió társalapítója, Vince Zampella viccelődött a Twitteren, miszerint minden játékosnak ajánlott némi helyet szabaddá tenni a merevlemezen, mivel a javítás mérete 88 MB. Magyarán egy szempillantásnyi idő alatt letöltődik.

Más AAA-kategóriás címek esetében nem ritka, hogy több gigabájtra rúg az első napi folt, így mindenképpen elismerésre méltó, hogy a Respawn illetékesei tényleg be tudták fejezni a címet a sokszorosítás előtt.

A fejlesztők emellett megerősítették, hogy a Titanfall 2 támogatni fogja a PlayStation 4 Prót, ráadásul a látványosabb grafikát ígérő módosítások már alapból rajta lesznek a lemezen, nem kell külön letöltenünk az új konzol premierjekor.

Nem a Titanfall 2 az egyetlen EA-cím, amely támogatja a Sony továbbfejlesztett masináját, a Battlefield 1-et, a FIFA 17-et, és a Mass Effect: Andromedát szintén felvértezik olyan grafikus fejlesztésekkel, amiket csak PS4 Prón élvezhetünk.

A rajongóknak mindenképp jó hír, hogy a jövőben még több Titanfall-játék érkezik. Nem feltétlenül a harmadik rész, hanem ugyanabban az univerzumban játszódó spin-offok, az első fecske a mobilos Frontline lesz.

A játék ezen a héten, október 28-án érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

1.
1.
RoyalA
Igen ez dicséretes! Már csak 4 nap!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...