Jövő év elején jön a Skyrim Monopoly

  • Írta: Shifty
  • 2016. október 24.
  • Érdekesség
Link másolása
A héten kerül boltokba a The Elder Scrolls V: Skyrim újrakevert változata, így a Merchoid remek időzítéssel jelentette be, hogy jövő tavasszal sem maradunk Skyrim nélkül, a játék ugyanis megkapja a hivatalos Monopoly-változatát.

Valamikor jövő márciusban jelenik meg 48 dolláros árcédulával a The Elder Scrolls V: Skyrim hivatalos Monopoly-változata. A társasjátékban a Monopolyra jellemző szabályok lesznek érvényesek, viszont minden más, a helyszínek, a karakterek, a kártyák és a kockák is a Skyrim szabályrendszeréhez igazodnak. 

Nem ez az első alkalom, hogy a Merchoid a játékvilág ismert címeihez nyúl segítségért, legutóbb ugyanis a Street Fighter, a Pokémon, az Assassin's Creed és a Fallout is kapott saját kiadást.

Az előrendelés már elindult, de a limitált darabszám miatt érdemes sietni vele. A Skyrim felújított változata, a Special Edition október 28-án jelenik meg, PC mellett PS4-re és Xbox One-ra.

3.
3.
BrockSamson
2016-ban valaki meg jatszik Monopolyt? Az utobbi evtizedekben azert eleg komoly fejlodesen ment at a tarsasjatek ipar, a Skyrim ennel kisse kifinomultabb feldolgozast erdemelne. Akkor mar sokkal jobban illene hozza a Talisman rendszer (pedig az sem fiatal mar), vagy egy Dominion szeru deck builder, esetleg egy CCG.
2.
2.
Extol
Nem értem hogy jön a Skyrimhoz ez a burzsoá parti játék
1.
1.
anarchoid
fallout monopolyt megneznem azert ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...