E3 2007: Zsugorítunk, átnevezünk és áthelyezünk

  • Írta: fojesz
  • 2006. augusztus 1.
  • Érdekesség
Link másolása
Tegnap adtunk hírt arról, hogy változások állnak be a jövő évi E3-tól kezdve - a kiállítás lényegesen kisebb lesz jövőre, szerencsénkre viszont nem marad el.
Tegnap adtunk hírt arról, hogy változások állnak be a jövő évi E3-tól kezdve - a kiállítás lényegesen kisebb lesz jövőre, szerencsénkre viszont nem marad el.



Bár az idei expón 2007. május 16-18-ai hétvégét jelölték meg a szervezők a következő kiállítás időpontjának, ám az ESA úgy döntött, hogy a 2007-es E3 júliusban kerül megrendezésre. Szakértők szerint erre azért volt szükség, hogy a kiállító cégek minél inkább nagyobb műsort tudjanak nyáron megjelenő játékaik alá tolni, tehát legyen elég idejük felkészülni a kiállításra. Nem mellesleg mi ennek azért örülünk, mert legalább nem maradunk le a show-ról holmi érettségik miatt.

Az E3 áthelyeződik a Los Angeles Convention Centerből az egyik városi hotelbe, aminek különböző konferencia termeiben helyezkednek el az egyes kiállítók. További értesüléseink szerint a látogatottság is radikálisan csökkenni fog a becslések alapján: az átlagos 60 ezer néző helyett most már körülbelül ötezres közönségre számítanak a szervezők - ekkora méretcsökkentésre állítólag egyes cégek miatt volt szükség, akik idegesítőnek találták a kiállítás hatalmasságát. Végső változtatásként pedig az expó neve lett más: kissé kiteljesedve most már "E3 Media Festival" néven kell emlegessük a világ legnagyobb efféle összejövetelét - mely már nem is olyan nagy.
5.
5.
InGen
ezt eddig is mondhattad volna :) én benne lennék hogy kimennyünk



meg persze az E3-ra is mert még a végén tényleg megszűnik a rákba, úgyhogy spórolj bazmeg és ne idd el az összes pénzed :)
4.
4.
-callisto-
nem látom mi értelme annak hogy lecsökkentik a létszámot,, hiszen pont az a lényeg, hogy minél több ember megismerhesse a játékokat. no meg ha csak ujságirok mehetnek, ,akkkor az szivola. sebaj, ingen ecsém jovore már télleg el kell mennünk, mert a végén még megszünik a francba.

apropo a GC-re mennek uniqék, lehet ki kellene menni velük!

3.
3.
General Thomas
hát miért adnak bele ennyi pénzt a cégek? hogy szép nagy show-t csináljanak egy játéknak és minden baromság. akkor meg? a kissebek nem tudnak bejutni? mert ha elviszik egy másik helyre akkro nagyobb lesz a vetélkedés egy helyért akkor meg azért nem jutnak be.

ennyit erről..
2.
2.
Shifty
Pont emiatt -meg a költségek lefaragása miatt- indította el az egész lavinát az EA, aztán szépen sorban felsorakozott a többi kiadó is. Nem hiszem, hogy ezzel bármi is változna, max nem lesz ekkora felhajtás körülötte, de ettől még ugyanúgy éjszakázhatunk, mert az infók, képek, videk a net segítségével özönleni fognak!
1.
1.
InGen
Pont a lényeget hagytad ki: azért ilyen kevés a "látógatószám" és azért Media Festival a neve, mert most már szinte teljes mértékben a sajtónak és a sajtó munkatársainak fog szólni az egész, tehát nem show lesz, ahova bárki bejöhet jeggyel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...