Így készült a The Last Guardian zenéje

Link másolása
A The Last Guardian már aranylemezre került, így elvileg nincs semmi akadálya a decemberi megjelenésnek. Most egy új fejlesztői videó érkezett, melyben a játék zeneszerzője, Takeshi Furukawa mesél munkájáról.

Múlt héten végre aranylemezre került a várva-várt The Last Guardian, így december 6-án szinte biztos, hogy megérkezik a játék PlayStation 4-re.

Ezúttal egy fejlesztői videó érkezett, melyben a játék zenéjéről lesz szó. Megtudhatjuk, hogy előbb egy demóváltozatot küldtek ki a játékból több zeneszerzőnek, és így esett a választás Takeshi Furukawára. A The Last Guardian zenei anyagát a Londoni Szimfonikus Zenekar játszotta fel, így biztosra vehetjük, hogy epikus élményben lesz részünk.

4.
4.
roli33
#3: Na igen, elég nagy kapkodás volt a film körül alapból, aztán az utolsó pillanatban zeneszerzőt váltottak. Ez se jelent túl jót, de M.G. profi, szóval szerintem megoldja, bár lefogadok, hogy csak Williams témáinak újrahangszereléséből fog állni a soundtrack.
3.
3.
strike19
#2: Csóri Michael Giacchino-nak meg 3 hónapja van a Rogue One zenéjét összerakni.
2.
2.
strike19
A mester csak összerakta a zenét.8 éve volt rá :D
1.
1.
dcba
Kizart, siman el fogjak meg tolni par evvel. A lemezek hirtelen felrobbannak, ellopjak oket, kiderul, h a tokokban csak ures Bluray discek vannak, valaminek tortennie kell!

Ha nem fog, akkor varjuk szeretettel :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...