Nem csak a túlélésről szól a Robinson: The Journey

  • Írta: zoenn
  • 2016. október 28.
  • Videó
Link másolása
A Crytek olyan lélegzetelállító univerzumot épített a PlayStation VR-exkluzív játékához, hogy sokszor csak a szánkat tátjuk az óriási lények láttán. Nem mindegyik dinó ugrik a nyakunknak, a növényevőkkel összehaverkodhatunk.

A játék egy hajótörött űrhajós történetét meséli el, aki társával, egy robottal egy dinoszauruszokkal teli bolygón találja magát. Kezdetben csak álmélkodunk naphosszat, majd szembetalálkozunk az első ragadozókkal, és egy csapásra a túlélésre kell koncentrálnunk.

Azért az akción kívül lesznek nyugodtabb percek is, hatalmas növényevőkkel és bébidinókkal barátkozunk össze, néhányukat társunkká fogadjuk. Űrhajónk maradéka szolgál menedékként, amit folyamatosan csinosítgathatunk.

A Robinson: The Journey legújabb fejlesztői naplójában a karakterekről és társainkról lesz szó, akik igazából őshüllők, de néhányuk meglepően intelligens egyed.

A 60 eurós anyag november 8-án érkezik kizárólag PlayStation VR-ra.

3.
3.
Rakottkrumpli
#2: hátt... mint aki amúgy szerette a crysis frencsájzt, úgy mondom, hogy inkább ne :D De a motorjukat adhatnák hozzá! Mert az eredeti stalkert is csak az miatt nem tudtam soha végigjátszani. Hiába az atmoszféra meg a kidolgozott világ, ha egyszerűen fizikai fájdalom játszani vele... :/ Pedig a piknik az árokpartján az egyik kedvenc könyvem, de nem bírtam soha rávenni magam, hogy a játékot végigtoljam...
2.
2.
user101
A Crytek csináljon inkább S.T.A.L.K.E.R-t :))) Na az nagyon odaverne,,,
1.
1.
crytek
Új Crysis-t vagy Ryse 2öt !!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...