Az EA kitiltotta Mianmart az Originről

  • Írta: Shifty
  • 2016. október 31.
  • Hír
Link másolása
Az Egyesült Államok még szeptemberben sújtotta komoly gazdasági szankciókkal Mianmart, amihez akkor az Electronic Arts is csatlakozott. Viszont amíg Barack Obama már októberben feloldotta a tilalmat, addig az EA nem.

A Redditen olvasható egy történet, miszerint az Electronic Arts egy teljes ország hozzáférését blokkolja az Originen. A történet még szeptemberben vette kezdetét, amikor az Amerikai Egyesült Államok gazdasági szankciókkal sújtotta Mianmart, amihez maga a kiadó is csatlakozott. Ennek értelmében az Origin szolgáltatásához se férhettek hozzá az ott lakó játékosok, így a már korábban megvásárolt játékaikkal se tudtak játszani.

A tiltást végül október 7-én feloldotta Barack Obama, az Electronic Arts azonban továbbra is fenntartotta, így még most, novemberhez közeledve is elérhetetlenek a rajongók játékai. A kiadó azonnal reagált a hírekre és egy közleményben megerősítették, hogy már dolgoznak azon, hogy ismét visszaállítsák a teljes Origint az országban.

2.
2.
Glorious PC Master
...és még elvárják, hogy ne kalózkodjanak.
Aki megvette a játékot és ennek ellenére nem játszhat, akaszthatna egy pert a nyakukba.
1.
1.
Így kívülállóként annyira nem izgat a dolog, de azért rákerestem Mianmarra. Legalább 5x akkora a lakossága, mint Mo-nak. Alapból elég Origin ellenes vagyok, egy hasonló itthoni megtiltással szerintem végleg be is fejezném az aktív tevékenykedést.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...