Hellhunter - Kickstarteren a szellemvadász cím

  • Írta: zoenn
  • 2016. október 31.
  • Bejelentés
Link másolása
Elstartolt a Ballistic Interactive új játékának Kickstarter-kampánya. A Hellhunterben különféle sötét és romos házakat tisztítunk meg a szellemektől felülnézetben, hagyományos fegyvereket forgatva.

Azt ne kérdezzétek, miként lehet megsebezni a kísérteteket hagyományos lőfegyverekkel, de úgy látszik, a Ballistic Interactive-ot nem érdeklik ilyen apróságok. A Hellhunterben egy merész fickót alakítunk, aki felkeresi a legveszélyesebb szellemjárta házakat, hogy ott rendet tegyen.

A cél érdekében elég tisztességes fegyverarzenál áll a rendelkezésünkre, miközben a romos kúriákban árulkodó nyomok után kutatunk. EMF-szkennerrel, elemlámpával, radarral, éjjellátó és hőlátó szemüveggel indulunk tisztogatásra, és az atmoszféra látszólag simán elviszi a hátán a játékot. Hősünket részletesen testreszabhatjuk, fejlődhetünk és ádáz harcokat vívhatunk különféle paranormális entitásokkal.

A Kickstarter-kampány nemrég élesedett, a srácok 50 ezer dollárt szeretnének összekalapozni a címre. Jelen sorok írása közben 7,5 ezer zöldhasú már össze is jött.

7.
7.
CreelienDareigeo
#3: Hát igen. Úgy tényleg jobb lenne. Szerintem a rendes TPS nézet jobban passzolna hozzá.
6.
6.
Raam989
Hát nem néztek Odaátot? A szellemeknek vassal és sóval lehet ártani. :D
5.
5.
crytek
#3: Mondjuk igen az valóban nagyobbat ütne ,de így se rossz.
4.
4.
Hunork
Nehéz lett volna rendes TPS vagy akár FPS nézetben?
3.
3.
Hunork
Nehéz lett volna rendes TPS vagy akár FPS nézetben?
2.
2.
Rakottkrumpli
Egy óra alatt 4 ezer dodót ugrott? Szerintem meg lesz a 70 reggelig :D De meg is érdemli, mert ez kegyetlen jónak néz ki!
1.
1.
crytek
Az igen, ez eléggé várós!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...