The Game Awards - megvan az idei show dátuma

  • Írta: fojesz
  • 2016. november 3.
  • Rendezvény
Link másolása
Geoff Keighley és csapata visszatér, és most már azt is tudjuk, hogy mikor rendezik meg a bejelentésekkel teletömött díjátadót idén. Segítség: ezúttal is a PlayStation Experience előtt zavarják le a show-t.

A jó hír az, hogy idén is megtartják a The Game Awards díjátadót, a rossz pedig az, hogy ezúttal sem ússzuk meg a virrasztást: magyar idő szerint december 2-án, hajnali fél 3-kor kezdődik a műsor.

Aki mégis élőben követné az eseményeket, megteheti: a show-t a YouTube-on, a Twitch-en, a Facebookon, a Twitteren, a Snapchaten, a Steamen, a PlayStation Networkön és az Xbox Live-on is streamelik majd, sőt a kínai Tencent is készül közvetítéssel.

A díjátadón várhatóan ezúttal is egy sor bejelentés, illetve trailer vár ránk, tavaly például a Far Cry Primal, az Uncharted 4 és a Quantum Break is képviseltette magát. Emellett szomorú pillanatokból is jutott az eseményre, megemlékeztek a tavaly elhunyt Satoru Iwatáról, és elég nagy botrányt kavart, hogy a Konami nem engedte el Kojimát, hogy átvegye a Metal Gear Solid V díját.

Ahogy az elmúlt években, úgy most is a PlayStation Experience követi majd a TGA-t.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...