Már most szivárog a Mass Effect: Andromeda

  • Írta: Shifty
  • 2016. november 7.
  • Hír
Link másolása
A mai nap az N7 Day jegyében telik, így az Electronic Arts és a BioWare a korábbi ígéreteknek megfelelően rengeteg részletet és új látnivalót oszt meg a Mass Effect: Andromedához. Az infók viszont már most szivárognak.

A Best Buy kicsit elsiette a dolgot és már most aktiválta a Mass Effect: Andromeda adatlapját. Mindezt a szemfüles Wario64 nevű Twitter-felhasználó szúrta ki. A képek szerint lesz majd egy sima kiadás és egy Deluxe Edition a játékból. Előbbi 59,99 dollár, utóbbi pedig 69,99 dollárba fog kerülni. Sajnos a megjelenési dátumról továbbra se hullt le a lepel, de a leírásban azért találni egy-két érdekes részletet.

A történet még mindig homályos, de biztos, hogy az Androméda-galaxisban fog játszódni, ahol az emberiség valószínűleg épp új otthon után kutat. Mi a Pathfinder vezetőjét alakítjuk majd, és többek között az is feladatunk lesz, hogy egy teljesen új csapatot toborozzunk. Természetesen új fajokkal, helyszínekkel ismerkedhetünk meg és az ígéretek szerint a harcrendszer is sokkal dinamikusabb lesz, miközben fejleszthető képességeinknek köszönhetően elképesztő dolgokat tudunk majd megtenni. Kapunk multiplayer módot is, amiben maximum négyen vehetünk részt.

7.
7.
user101
#6: Na persze, lóg a kezünk a bilibe... Nem a CD-Projectről, hanem a Bioware / EA párosról beszélünk... Lesz logikátlan deus ex főküldetés és számtalan unalmas és érdektelen mellék, hozzd ide, vidd oda, öld meg küldik...
6.
6.
Mortis
#4: pedig szinte biztos lehetsz benne hogy tele lesz mellékküldikkel( nem tudni unalmasak -e): már az Inquisition-ban is így volt s a Witcher 3 után nem engedhetik meg, hogy ne tegyenek be elég sokat a fősztori mellé.
5.
5.
Firsttime
Ha jól láttam lesznek nagy dögök ellen bossfight féle okosságok. De jó lenne. Dead Space ben is igen szerettem a nagy dögöket nyúzni. Sztorira vagyok nagyon kíváncsi amúgy. Trilógia lesz??
4.
4.
headhunter86
#3: A zene elég hatásvadász!
Nekem bejön. Ha lesz olyan mint előző részek, és kapunk egy izgi sztorit, unalmas mellékmissziók nélkül, akkor én nagyon fogok örülni.
Látványra / teljesítményre pedig nem lesz panasz.
3.
3.
Macifasz
Közben megjött a trailer is:
https://www.youtube.com/watch?v=pyZw_oqk7Q8
Nagyon várom a játékot, de én személy szerint nem dobtam hátast ettől az előzetestől...
2.
2.
ilovenancythompson
akkor lesz majd új genem, amikor ez kijön, addig minnek.
1.
1.
Kolompár Tarzan
N7 nap a tököm. Ezek még fel sem ébredtek. Legfeljebb N7 este/éjszaka várható...
;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...