Kiszivárgott az új Need for Speed címe?

  • Írta: zoenn
  • 2016. november 8.
  • Pletyka
Link másolása
Minden jel szerint beregisztrálta az Európai Unió védjegyhivatalánál az új Need for Speed címét az Electronic Arts. Nos, az alcím meglehetősen beszédes - elképzelhető, hogy jövőre nem a városi versenyzésé lesz a főszerep?

Az EVIPO-nál védette le az Electronic Arts a Need for Speed: Arena címet, amely minden jel szerint a népszerű autóverseny következő része lesz. Nem tudni még, hogy tényleg a Ghost Games által készített PC-s és konzolos anyagról van szó, vagy csak egy mellékágról.

A bejegyzett védjegy-információk alapján egy sztenderd videojáték az NFS: Arena, nem említik külön a mobilplatformot.

Az Arena alcím azonban roppant beszédes. Minden jel szerint kisebb, elszeparált pályákon, közönség előtt csillogtathatjuk vezetői tudásunkat, nem pedig illegális utcai versenyeken a városban, mint korábban.

Idén nem kaptunk új Need for Speedet, jövőre azonban jó eséllyel igen. A korábbi részek alapján valószínűsíthető, hogy a lepellerántásra a jövő júniusi E3 környékén kerülhet sor.

26.
26.
piskóta
#25: "amikor egy tapasztalt, neves, jópár főből álló fejlesztő cégnek sem sikerül összehoznia valami játszhatót..." - előbb vagy utóbb mindenki kifogy az ötletekből és akkor nem marad más csak az aktuális trendre és a statisztikára hagyatkozni. Szerintem az NFS készítőinél ez már rég bekövetkezett. Nem a címet kéne jegelni, hanem a csapatot.
25.
25.
Wolverine
#24: Az elképzelésével még nem is lenne baj, csak azt nem értem ezt mégis hogy akarja egymaga kivitelezni meg mire ez a nagy mellény, amikor egy tapasztalt, neves, jópár főből álló fejlesztő cégnek sem sikerül összehoznia valami játszhatót...
24.
24.
FlexSteel
#15: Hagyd már abba. Igyál egy teát, nyugodj meg és húzd már ki a kezed a biliből.
23.
23.
crytek
Copy pastezzák le a Forza Horizon 3-at azt tuti sikerük lesz....
21.
21.
moonborn
#15: és ezt mért kellett kétszer leirni ? akit nem érdekelt lentebb azt nem fogja fentebb sem,szerintem meg azt kéne ezzel a játékkal csinálni mint amit az Ac-vel csinál a ubisoft is,hagyni egy időre :\
19.
19.
DATHLORDHD
#18: tetszik a koncepció? :D amit össze hoztam? az a baj, hogy ötlet megvan, minden megvan a fejembe, csak idő nincs rá :(
18.
18.
medson
#17: Hát hajrá! Láss neki ;)
17.
17.
DATHLORDHD
#16: a történet is megvan, minden, az eleje, a vége, az eleje is faxa lenne :D mikor látod, hogy gyakorlatilag akit irányítasz rongyá töri az autóját, az elején, egy baleset árán, árulás, minden megvan, csak bele kéne fogni :D
16.
16.
DATHLORDHD
#15: plusz még ugye régi autók, és ujak :D aikhez van tuning, egy faxán felépített történettel :D kezdjem el? :D :)
15.
15.
DATHLORDHD
kezdem azt érezni, hogy hozzá kéne látnom az én autós gammámhoz :D 130 db autó, full sötét :D éjszakai élet, 15 rivális, 5 db autós találkozó főnök, egy balesetet szenvedett helyi kiskirály, akinek kikell deriíteni mi történt aznap éjszaka :D és egy 1. helyen végzett régi rivális :D plusz egy árulás, plusz jard, és miegymás, éjszakai verseny találkozók, azon az 5 db főnök, tuning, kocsik, minden ami kell :D :D STREET RACING WAR :D
14.
14.
Wolverine
Nem értem, miért kell azt a vonalat erősíteniük, amiben sosem voltak erősek (Ha valóban zártkörű versenyekről fog szólni..) és eredendően sem erről szólt az NFS, hogy akár arénákban, akár zárt versenypályákon rójuk a köröket. Ha valóban arról fog szólni, amit a neve is sugall, akkor inkább adják ki más néven a játékaikat, mert a need for speed nevet már egy ideje bemocskolják.

Anno nekem ez a játék a szabadságról szólt, mikor fogsz egy klassz verdát, amihez max akkor jutnál hozzá a való életben, ha megnyered a lottót és gyönyörű helyeken száguldozol, az adott korszak legszebb grafikájával és száguldási élményeivel...

Ehelyett most be akarnak zárni egy pályára megint, pedig erre a célra már megvannak a bejáratott címek, akik ezt megfelelő szinten hozzák, az nfs szériának nagyon nem efelé kéne mennie.
Valahogy mindig ez van, időnként megpróbálják az underground fílinget visszahozni, ami egyszer nagy durr volt oké, de már sosem sül el túl jól és izomszagú erősen, aztán meg bezárják a sorozatot egy zárt pályára, és itt valahol meg is áll a tudomány.
A régi nfs fílinget meg nem tudják visszahozni sajnos, még ha néha kicsit meg is próbálják. Az U széria óta csak a saját mocskában tapicskol az nfs és nagyon úgy néz továbbra is jókat fognak dagonyázni... persze ne legyen igazam, és dobjanak össze valami ütőset most már, ami méltó a régi nevéhez, de erre már nem sok esélyt látok, hiába az éves kihagyás.
12.
12.
#11: Hát Pro Streetel se most játszottam, már el is felejtettem, hogy néz ki. A mostani NFS-ből én hiányoltam a régi Undergroundos torna versenyt. Azért szerintem nem lenne nagyon nehéz belerakni egy hasonlót. Mondjuk több versenyben lehetne az ellenfeleket lenyomni vagy mondjuk a kocsidat is feltehetnéd tétként.
11.
11.
Derivel
#10: A kép a régebbi Pro Street-ből van, csak a cím szivárgott ki.
10.
10.
Hát engem nem nyűgözött le a mostani NFS sem. Kíváncsian várom, hogy mit hoznak ki a következő részből. A kép és cím alapján nekem olyan Death Race-nek tűnik.
9.
9.
Derivel
"Tavaly nem kaptunk új Need for Speedet, idén azonban jó eséllyel igen."
Wat? Ti milyen évben éltek? :D Ha jól tudom, még 2016-ot írnak.
A legújabb NFS 2015 őszén jött konzolokra, és idén tavasszal PC-re. Azt meg nem hiszem, hogy idén jönne még egy cím.

Amúgy nekem az új NFS nagyon tetszett. Ha azt kibővítenék még tartalommal, akkor tökéletes lenne. Habár lehet, hogy azért hiányzik nekem a tartalom, mert végig élveztem, és szomorú lettem, amikor elfogyott. :) Így is 30 óra volt a végigjátszás.
8.
8.
ollie92
MIvel a legutolsót annyira vártam az "underground" fíling végett. Nos..úgy baszták el.
Anno a Pro Street kimaxoltam, eléggé faszán sikerült és bejött a stílusa.
7.
7.
DATHLORDHD
#5: hello, elolvastad amit én írtam? :D szted jó lenne? :D egyébként a 130 db autóból, többmint 80%-a régi kocsi lenne, pár újjal :D
6.
6.
DATHLORDHD
#5: elolvastad amit én írtam, jó lenne egy ilyen? :D
5.
5.
Almeida
"közönség előtt csillogtathatjuk vezetői tudásunkat, nem pedig illegális utcai versenyeken a városban, mint korábban"

Hmmmm, ProStreet remake? Köszi, de nem kell :)
4.
4.
DATHLORDHD
kezdem azt érezni, hogy hozzá kéne látnom az én autós gammámhoz :D 130 db autó, full sötét :D éjszakai élet, 15 rivális, 5 db autós találkozó főnök, egy balesetet szenvedett helyi kiskirály, akinek kikell deriíteni mi történt aznap éjszaka :D és egy 1. helyen végzett régi rivális :D plusz egy árulás, plusz jard, és miegymás, éjszakai verseny találkozók, azon az 5 db főnök, tuning, kocsik, minden ami kell :D :D STREET RACING WAR :D
2.
2.
piskóta
Egy jó pörgős történet kell ennek a szériának, jó arcokkal, rossz arcokkal, fő genyával, és nem ez a "légy te az első a listán" baromság. Az fel dobná ezt a szériát. Nálam biztosan.
1.
1.
Gykrizsi
Rosszabb már nem lehet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...