Need for Speed: No Limits Mobil

Mobilra is jön a Need for Speed, ezúttal a No Limits formájában.
Típus: mobiljáték, need for speed, Versenyzős

Kiszivárgott az új Need for Speed címe?

Minden jel szerint beregisztrálta az Európai Unió védjegyhivatalánál az új Need for Speed címét az Electronic Arts. Nos, az alcím meglehetősen beszédes - elképzelhető, hogy jövőre nem a városi versenyzésé lesz a főszerep?

Need for Speed: No Limits teszt

Visszatért a Need for Speed, vele együtt pedig érkezett egy kiegészítő epizód is. Ez a No Limits, melynek feladata nem kisebb, mint felcsigázni az embereket, és előzetest nyújtani abból az életérzésből, ami Ventura Bay útjain vár ránk.

Megjelent a Need for Speed: No Limits

Már elérhető iOS-re és Androidra a Need for Speed mobilos mellékága, a Need for Speed: No Limits. A címet a rengeteg elismerést begyűjtő, Real Racing 3-ért is felelős fejlesztőcsapat készítette.

2016 elején érkezik az új Mirror's Edge

Az Electronic Arts is közzétette a legutóbbi évre vonatkozó pénzügyi jelentését. A cég bevételei növekedtek és továbbra is az első számú kiadó konzolokon. Emellett frissítette a közelgő játékai megjelenési dátumait.

Először mozog a Need for Speed: No Limits

Az EA kiadta a mobilokra érkező Need for Speed: No Limits első gameplay trailerét, a címet a Real Racing fejlesztője, a FireMonkeys rakja össze. Az Undergroundra emlékeztető játékban részletesen testre szabhatjuk a verdáinkat.

Need for Speed: No Limits - íme, az első trailer

A hónap elején kaptuk a fülest, hogy készül az új mobilos Need for Speed. Most végre belenézhetünk a No Limits alcímet viselő anyagba, amelyhez a híres autóversenyző, Ken Block is a nevét adja. A recept nem változott.

No Limits alcímmel jön az új Need for Speed mobilra

A híres versenyző, Ken Block új autóján látható Need for Speed: No Limits logó nyomába eredő rajongók faggatózása után az Electronic Arts hamar reagált a felröppent pletykákra, miszerint új NFS van készülőben.