Nagyot frissült a Mafia III

  • Írta: zoenn
  • 2016. november 10.
  • Letöltés
Link másolása
Nem csupán a teljesítménye javult az új tapasznak köszönhetően, hanem ingyenes tartalmakkal is bővült a Mafia III. Lincolnt például új ruhákba bújtathatjuk, és a frizuráját is megváltoztathatjuk. Tényleg szükség volt erre? Döntsd el te!

A 2K Games legújabb blogbejegyzése szerint a fejlesztők továbbra is támogatják a Mafia III-at - amire szükség is van. Megjelent az új patch, amely többek közt a felhasználói felületet, az autók tükröződését, és a játék általános teljesítményét is javítja. Az audiohibák, a tönkrement mentések problémája és Cassandra csempészküldetései is orvoslásra kerültek.

Emellett 11 új ruhával bővült Lincoln repertoárja. Ezek közül hatot hősünk viselt már a kampány különböző pontjain, azonban öt teljesen új öltözéket is magunkra ölthetünk. Katonát faraghatunk Lincolnból, elegáns üzletemberré vagy autóversenyzővé varázsolhatjuk. Az új darabokat a menedékházunk szekrényénél bármikor felpróbálhatjuk a Somethin' I've Got to Do küldetés teljesítése után.

A héten már kaptunk egy ingyenes DLC-t, ami eredetileg az előrendelők kiváltsága volt.

17.
17.
mafia3
Hogyan lehet kikapcsolni a játék közben felugró "jótanácsokat"??
15.
15.
GAMEROD
#10: JÁTÉKIDŐD: 4 óra
LEGUTÓBB JÁTSZVA: 2016.10.20

Legutóbbi:
Next Time Swim Faster

Elért teljesítmények: 8/55(15%)

Ennyi bőven elég volt.
14.
14.
Firsttime
Javították az sse4 hiányával küszködő procik támogatását?
13.
13.
Gykrizsi
Ez a cím helyes így? Nem inkább nagyot frissült.
11.
11.
joeperry
Szóval végre lecserélhetem azt a menő rángatózó dzsekit? :D
10.
10.
dcba
#8: Levetted? Mint non steam game a torrent verziot?
9.
9.
Grabowsky30+
Mitől lesz kevésbé egysíkú a játékmenet ha átöltöztetem a karakterem?
8.
8.
GAMEROD
Majd szóljanak ha nem 320x280-as kinézetű grafikája és 16 színű lesz a játék. Addig még a steam könyvtárból is levettem.
6.
6.
user101
Szerintem nincs akkora baj, ha folytatják ezt a tendenciát és az alapvető hibákat kigyomlálják és egy kis élettel is megtöltik New Orleans-t akkor egyébként egy egész értékelhető játékot sikerülhet belőle faragni! Jelen állapotában viszont mindenki óva intenék attól, hogy megvegye ( legalábbis teljes áron )...
5.
5.
ollie92
Ezt még viccnek is feltételezni rossz ! A fasszopóknak LEGALÁBB ennyi plusz tartalommal többet kellett volna kiadni a startkor, nem pedig 1 hónappal a megjelenés után. Ez a játék, úgy ahogy fogja csak megérni az árát, ha 1-2 év múlva befejezik.
4.
4.
Morzsi1
Én kipróbáltam a játékot, kb. 3-4 órát játszottam vele XBOX-on. a tapasztaltak alapján el sem tudom képzelni, hogy van olyan patch, ami ezen a vacakon segít.
2.
2.
Hunszi
1.
1.
KőbányaKispest
Na jó ez. Majd akkor még 1 év és lesz értelme feltenni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...