Akciódús pillanatok a The Last Guardianból

  • Írta: zoenn
  • 2016. november 11.
  • Videó
Link másolása
Megérkezett Fumito Ueda évek óta készülő játékának a legújabb előzetese: a videóban nincs helye tétovázásnak, leginkább feszült, akciódús jeleneteknek lehetünk tanúi. Az is kiderült, hogyan támogatja a játék a PS4 Prót.

A hatalmas kutyaszerű lény, Trico és a fiú kalandja nem csak arról szól, hogy folyamatosan a továbbjutásért agyaljunk. A platformrészek mellett bizony különös szörnyekkel is meggyűlik a bajunk, de persze a csapatmunka győzelemre vezetheti a duót. A legújabb trailer a The Last Guardian akciódúsabb szegmenseire koncentrál:

Kiderült, hogy a decemberi premierkor olyan javítást kap a játék, amely élesíti a PlayStation 4 Pro-támogatást. A felbontást csak skálázza 4K-ra az új konzol, tehát nem natív képet kapunk, továbbá a teljesítmény is javul valamelyest, illetve a HDR-támogatásról sem kell lemondanunk.

Most belenézhettek a The Last Guardian legfrissebb, novemberi demójába is. A játékmenet és a látvány már nem nagyon változik a premierig. Ebben a cikkünkben latolgattuk, hogy mi várhat ránk a végleges verzióban.

A játék december 7-én érkezik PS4-re Európában. A legfrissebb képekkel zárjuk a hírt:

16.
16.
PS4jacksony
Annyit vártunk rá és most megjelenik végre ne fikázzuk már még meg sem jelent......
akinek nem tetszik ott a Call of ratyi menjen zúzni.....

Hajrá Last Guardian !!!!!!!!
15.
15.
DON GONDOCS
Úristen én hogy vártam ezt a játékot, már az első trailer után. Mostmár csak bízok benne hogy jó lesz.
13.
13.
ADMlN
#12: Akkor ha jól értem te sem tudod miért lesz ez jó játék, csak a reményeidre alapozva terjeszted itt az igét... Ezzel így sokra megyünk! :D
De nekem már az is újdonság, hogy lesznek ellenfelek. Mert az eddigi gameplayeken a srácon, a patkányon meg a romokon kívül nem volt más, pedig már mindjárt itt a megjelenés.

De amúgy a lehetőség nem csak neked szólt, a többi nagyon felvilágusult is nyugodtan próbálkozhat. Mert egyelőre még mindig az a véleményem, hogy vagy a játék vagy a marketingje irtó gagyi.
12.
12.
kamgecam
#11: Azért releváns Fumito Ueda neve, mert nem csinált még jó játékot csak kiválót.Szóval nekem számít hogy letett az asztalra és nem gondolom azt hogy irreleváns lennék emiatt épp ellenkezőleg.Ha egy étteremben jól készítik el a bélszínt amit rendeltem akkor nagy eséllyel visszamegyek, és jogosan feltételezem hogy megint finom lesz.

"Az meg, hogy ő csinálta a Colossust... az a játék már a videóin zseniális volt, erről meg süt a halál unalom."
Az Ico-nál nem unalmasabb az tuti!:D Hát ja Ueda alkotásai ezért nem mindenkinek való, lassan indul be vontatott egy kicsit, de ezek a "negatívumok "eltörpülnek az érdemei mellett.A SotC-nál is mennyit kellett már lovagolni a nagy semmibe, de amikor megtaláltad a monstrumot az ütött, így lesz ez ennél is, mert ja ebben is lesznek "nagydarab" ellenfelek...
De mindegy várjuk meg mert mindazok ellenére amit felsoroltam, (tehát hogy nagyobb az esélye egy nagyszerű játéknak lennie, mintsem buknia)könnyen lehet hogy neked lesz igazad!
11.
11.
ADMlN
#8: Én nagyon szívesen adok neki egy esélyt, ha valaki végre megmagyarázza mitől lesz ez a játék olyan fasza, mint ahogy mondjátok. De nehogy azt mond nekem, hogy azért mert XY Béla fejlesztette, vagy mert ez a Béla felelős a Colossusért, mert kitérek a hitemből.
Először is magasról leszarom ki fejlesztette. Irdatlan nagy nevektől is láttunk már szar játékot és noname senkiktől is nagyszerűeket, ez teljesen irreleváns.
Az meg, hogy ő csinálta a Colossust... az a játék már a videóin zseniális volt, erről meg süt a halál unalom.
Na de ha ezektől eltekintünk, én a gameplayekből annyit láttam, hogy van ez a budhista kissrác, aki parkour-öset játszik a romok között és puzzleöket old meg a továbbjutáshoz, és eközben kíséri egy rusnya, csoffadt szárnyú óriás patkány.
A grafika elavult, az animációk közepesek, a művészeti stílusában meg semmi különleges nincs. Történetet vagy úgy egyáltalán történetmesélést meg én nem tudtam felfedezni.
A No Man's Sky szindróma alatt meg azt értettem, hogy ezt is inkább csak az általatok generált kultusz miatt imádjátok mintsem azért mert valóan letenne valamit az asztalra. Ennyire azért mehetne neked az elvonatkoztatás, ha már ilyen mindenféle megfoghatatlan, máshol meg nem szerezhető élményekről beszélsz. :P
10.
10.
KRAT0S
#8: +++ ezt nagyon szépen megfogalmaztad :-)
9.
9.
KRAT0S
#3: Nálam tuti nyerő lesz,imádtam az első két részét is :-) De rohadtul várom már.
8.
8.
kamgecam
#4: Nem is neked valóak az ilyen jellegű játékok...
A No man sky-hoz meg köze sincs az indie ez meg AAA játék az Ico és a Shadow of the Colossus(mindkettő mestermű és kult játék lett...) alkotójától ha mond valamit, Fumito Ueda neve...
Persze nem a grafikája miatt lesz mestermű, de a játékmenettel mi a f.bajod van?Eddig akik játszottak a demoval pont a játékmenetet és a mesterséges intelligenciát méltatták.Százor inkább játszok egy ilyen egyedi,nem tucat játékkal mintsem valami hangzatos blockbusterrel amiről már 100 bőrt lehúztak de azért csilli-villi a grafika.
Az biztos hogy Ueda műveihez sőt alkotásaihoz kell egyfajta érzékenység, emberség, és érettség, szóval szerintem adj neki egy esélyt és ne zárkózz el tőle teljesen,mert meg fogsz lepődni a játék értékelésein.Legalább a tesztek után gondolkodj el hogy kipróbálod mert kát lenne ha kimaradnál egy különleges élményből amit csak az Fumito Ueda játékai képesek adni.:)
4.
4.
ADMlN
Ez a játék még mindig egy vicc, a csoffadt szárnyas patkánnyal az élen...
Amennyire izgulnak itt a népek az ilyen semmitmondó gameplayekre, ez is No Man's Sky szindrómás lesz.
3.
3.
PS4jacksony
Szerintem mindenképpen gyűjteményben lesz a helye igazi régivágású művészi platform cucc PS2 Legjobb korszakát idézve ..
Mivel a a kissrác és a kutya szereplése teszi ki a játék gondolom jelentős részét ,ezért kemény dió mindössze két karakterrel a tv elé szegezni a játékost a folyamatos érdeklődést fenttartva... Án drukkolok,hogy aki értékeli az ilyen művészvonalas játékokat annál tuti nyerő lesz nem minden játéknak kell a darálásról szólnia.

A Last Guardian mindenképp egy gyöngyszem lesz a ps4 en !!!!!!!
2.
2.
Rezsidémon
Érdekesnek ígérkezik, de hogy én ezt teljes áron meg nem veszem, az is biztos.
1.
1.
izolee69
Letojom mit fröcsög a sok szkeptikus fikázó, de ezek alapján, amit láttam, szerintem a maga stílusában rohadt jó kis játék lesz ez. Én tuti adok neki egy esélyt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...