Multiplayer nélkül startolt a Watch Dogs 2

  • Írta: zoenn
  • 2016. november 15.
  • Hír
Link másolása
Ma jelent meg a Watch Dogs 2, ám a Ubisoft az utolsó pillanatban elérhetetlenné tette a kompetitív többjátékos módot, amely az indoklás szerint további finomításra szorul. Az új javításig csak a single kampányt és a co-opot nyúzhatjuk.

Nem ment simán a Watch Dogs 2 premierje. A játék kompetitív multiplayer módja jelenleg inaktív, mivel a Ubisoft az utolsó pillanatban komoly hibákat fedezett fel benne. Mondjuk sok mindenről nem maradtunk le: hasonlóan az első részhez, a kompetitív multi kimerül abban, hogy más játékosok "megszállhatják" a mi játékunkat.

A kiadó szerint az online móka jelenleg lagol és elég sűrűn összeomlik, így mindenképp javításra szorul. A patch érkeztéig a helyzet nem is változik, így aki arra várt, hogy más játékosok kampányába betörjön, annak még várnia kell.

A kooperatív mód jelenleg teljesen működőképes, barátainkat bármikor meghívhatjuk egy közös ámokfutásra a játék menüjében.

15.
15.
Arsenal4ever
#8: ezé mert te nem játszol vele bukta lesz? kis egoista pöcsöm öccse:D nem rosszabb ez mint a Maffia 3 sőőőt. Az első résznél meg jobb. Szóval rábasztál! Pínteken megyek érte nehogy bukta legyen máááá:DDDD
13.
13.
lacinho01
#7: Hol vetted boltban ? Mert akkor vidd vissza hohy cserèljék ki arra a pèldányra amit mo-n forgalmaznak ne pedig a lengyel verziot. Ha digitálisan vetted akkor cumm jobban utána kell nézni milyen nyelvek vannak benne
12.
12.
latis666
Minek tették bele ha nem szabad megnézni? Mondjuk a "teljesen lemodellezett" az gyakorlatilag egy homályos texturát jelent egy kusza és kő egyszerű 3d modellen.
11.
11.
anarchoid
sem day 0 sem preorder, meg kell tanulni ... majd decemberben ranezek, talan de csak talan
10.
10.
Őrnagy
#7: Lengyel nyelvtanfolyam :)
9.
9.
TeddySnow
#8: Szerintem meg rosszul gondolod.
8.
8.
Angelwing
szerintem ez a játék bukta lesz.
7.
7.
Maccs187
Megvettem a játékot.De ebben semmi magyar felirat lehetőség sincs! Nyelv is csak 2 van benne (angol meg lengyel) Most mi van!? Valaki tud valami okosat ez ügyben!?
4.
4.
Kolompár Tarzan
A srác azóta egy hónap bant kapott, pedig nem posztolt semmit, csak felkapta a média.
3.
3.
KRAT0S
#1: "A fiúknak kukijuk van,a lányoknak meg puncijuk" lol :D
1.
1.
gomba56
Úúú és ha lelövök valakit és azt posztolom az megengedett? De a nuni és a kuki az kiveri a biztosítékot? Na neeeeeeee :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...