Steve Carell lesz a Minecraft-film főszereplője?

  • Írta: Shifty
  • 2016. november 16.
  • Cooltúra
Link másolása
Körvonalazódik a Minecraft-film csapata, így most már nem csak az ismert, ki rendezi a filmet és írja a forgatókönyvet, de az is, hogy Steve Carell is csatlakozik a 2019 májusára időzített projekthez.

A Warner Bros. a LEGO-filmmel már bizonyította, hogy egy alapvetően lehetetlennek hitt küldetéssel is meg lehet birkózni, méghozzá nem is akárhogy. A stúdiónak a 2014-ben megszerzett Minecraft-jogokkal is hasonlóan komoly tervei vannak, és bár a film bemutatója még nagyon odébb van (2019. május 24.), de a fontosabb láncszemek összehalászása már egy ideje megkezdődött.

Azt már egy ideje tudjuk, hogy a rendezői székbe a Felhőtlen Philadelphia egyik alkotója, Rob McElhenney ült be, míg a forgatókönyvet a Pánt és a Wonder Womant is papírra vető Jason Fuchs készíti. A Variety információi szerint most pedig az első színész is csatlakozott a társasághoz, méghozzá Steve Carell személyében. A stúdió egyelőre nem kommentálta a hírt, de reményeink szerint hamarosan további információk is kiderülnek a készülő filmről.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...