Így néz ki a Darksiders: Warmastered Edition

  • Írta: zoenn
  • 2016. november 16.
  • Videó
Link másolása
A THQ Nordic végre megmutatta, mennyi változást hoz az első Darksiders remaster-változata. A natív 4K felbontás csak a jéghegy csúcsa, tényleg alapos munkát végeztek a fejlesztők. Itt az első trailer!

Habár októberre vártuk, helyette csak november 22-én érkezik a Darksiders: Warmastered Edition, a sorozat első részének felújított változata PC-re, Xbox One-ra, PS4-re és Wii U-ra. Hihetetlen, de eddig még nem láttuk mozgásban a játékot, kizárólag ígéretekkel volt tele a padlás.

Natív 4K felbontást kapunk PC-n és PS4 Prón, a textúrák felbontását megduplázták, a renderelést is továbbfejlesztették, jobb árnyékoknak és post processingnek örülhetünk. A Wii U kivételével minden platformon 60fps-sel fut a játék - a Nintendo konzolján csak 30fps-sel.

7.
7.
Gora
Kb annyi értelme van mint a 2 felújításának. Egyedül az új konzolokra való átültetést tudom csak támogatni. De speciel a 2 D.E-e Pc-n nálam elég vállalhatatlanul ment, az alappal viszont szinte semmi gondom nem volt. Mondjuk ezen videó alapján én sok különbséget nem látok az alaphoz képest, picivel mintha sötétebb lenne.
5.
5.
Extol
Na wazeg , megint egy redux? Megint a semmiért fejik a gamer társadalmat?
4.
4.
PS4jacksony
Nagyon jó cucc volt sőt !!!!! Lehet be is zsákolom....
3.
3.
Dercsi
Egy patch formájában is megoldhatták volna...
2.
2.
DarkLord
Én sem 1-2-szer játszottam végig :D De feleslegesnek tartom megvenni újra.
1.
1.
izolee69
Piszok jo jatek, egyik nagy kedvencem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...