Közös játékon dolgozik a Ubisoft és a Nintendo?

  • Írta: fojesz
  • 2016. november 19.
  • Pletyka
Link másolása
A Ubisoft vezérigazgatója nemrég azt mondta, egy meglepetésjáték is készül náluk a Nintendo Switchre, és ha hihetünk a pletykáknak, már tudjuk is, mi az: a Nintendo közreműködésével kapnak közös játékot Marióék és a kiadó vérnyulai.

A mostanában igencsak beszédes LetsPlayVideoGames értesülései szerint közös játékon dolgozik a Ubisoft és a Nintendo, a Mario RPG: Invasion of the Rabbids kódnéven futó taktikai RPG a Mario- és a Rabbids-univerzumot hivatott összemosni. A hírek alapján úgy tűnik, a munkálatok java részét a Ubisoft végzi, ugyanakkor a projektre a Nintendo a Mario-sorozaton belül is kiemelt címként tekint.

A történet szerint Mario univerzumát megtámadják a vérnyulak, nekünk pedig értelemszerűen az lesz a feladatunk, hogy a Fire Emblemre emlékeztető játékmenet mellett elhárítsuk a veszélyt. A játékban több ismerős karakter is feltűnik majd Mario mellett, Yoshi például a csapatunk tagja lesz, ahogy egy Rabbid is beáll mellénk. Bowser természetesen nem maradhat ki innen sem, az igazi különlegesség, hogy a dizájnja ezúttal a Rabbids-játékokat idézi majd.

A Mario RPG-t a Switch nyitócímének szánják, januárra már játszható demó is készül belőle. Érdekesség, hogy gyorsmentési lehetőséget is kapunk, a fejlesztők így készülnek fel arra, hogy játékállást bukjunk a Switch akkumulátorának lemerülése miatt. A pletykákat egyébként több forrásból is megerősítették azóta.

Habár a Nintendo januárban beszél majd legközelebb a Switchről és annak nyitócímeiről, mostanában egyre többet hallani az első játékokról. Lehet, hogy a Zelda nem készül el márciusra, de egy másik Mario, a Skyrim és a Splatoon is tervben lehet a premierre.

Az Eurogamer értesülései szerint a Pokémon Sun/Moon is kaphat egy switches változatot jövőre.

1.
1.
DON GONDOCS
Az ubi meg a nintendo dolgozott közös játékon a ZombiU, persze utána még jöttek a kötelező játékok, ac meg wd, de hamar elis apadtak a játékok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...