Traileren a Tekken 7

  • Írta: fojesz
  • 2016. november 19.
  • Videó
Link másolása
Az idei Golden Joystick Awards apropóján kapta meg a legfrissebb előzetesét a Tekken 7, a gameplay jelenetekkel tarkított videóból természetesen ezúttal sem spórolták ki a csúnyán nézést és a pofonokat.

A Tekken 7 PC-re, PS4-re és Xbox One-ra jelenik majd meg a jövő év elején.

8.
8.
Yanez
#6: Talán ha feltűnt volna, vagy ha mindkét játékkal aktívan játszanál, akkor tudnád, hogy a MK-ban ezer év múlva sem lesznek olyan mozgások, mint a Tekken 3-ban, mivel egy teljesen másik stílusú verekedős játékot képvisel. Direkt olyan és úgy tökéletes. A Tekken pedig a maga stílusában a verhetetlen ász. Aztán, hogy a kettő közül összegezve melyik jobb, az már ízlés kérdése. A különbség csak annyi, hogy az MK végre elkezdett némi fejlődést mutatni, a Tekken nem. Hogy most ez jó vagy sem, azt mindenki maga döntse el.
7.
7.
Yonkou
Látom nagy divat lett szidni ezt a játékot is.
Nem baj, kijön, megint megkapja a legjobb verekedős játék címet aztán el lesz felejtve a haterkedés.
6.
6.
br1Koo
#1: Bölcsebb lettél volna ha csendbe maradsz. A Mortal mozgások terén a Tekken 3 szintjét sem képesek megütni a mai napig.
5.
5.
aordog
A Tekken-t még PSX-en nyomtam...magasan megmutatta a gép erejét. Most valahogy ez nem igaz. Nekem tökre fura az, hogy rengeteg olyan játék van, ahol nem egy fix pályán 2 harcos veregszik..de azok miért néznek ki jobban. Én hülye vagyok, de azt gondolnám, hogy ebben a stílusban a The Order 1886 grafika is kivitelezhetô lenne....persze fogalmam nincsen, hogy mi az oka annak, hogy ez a stîlus ebben a formában ragadt. Azt tudom, hogy a Snes és a Sega korában ez a stílus volt a legszebb a konzolokon. Most itt vannak az atomerômûvek, de egy nyitott világú játék pl.: Wither ettôl sokkal jobban mutat.....
Érti ezt közületek valaki?
8gb ram kevés egy ilyen game-hez, de egy nagyobb szabadsággal rendelkezô játékhoz meg elegendô???!
Persze így is biztos jó lesz...de szerintem nem itt kellene tartani!
4.
4.
NECROSMOKE
Varom nagyon, hogy valakit ki K.O.-ak :)
3.
3.
Angelwing
Ennek a játéknak már úgy kellene kinézni mint a bemutatóban a animációs részleteknek! A grafikai motort rég le kellett volna cserélni mert ez így kevés lesz 2017-ben.
2.
2.
Pain
Tekken 5 óta nem igazán látom a fejlődést. Talán a Tag Tournament 2, ami megütötte azt a szintet. Még mindig az 5 a legjobb játék ebben a stílusban szvsz.
1.
1.
logic5
Szánalom... A mozgások még mindig olyanok, mint anno a Mortal 1-ben kb :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...