Watch Dogs 2 - a Ubisoft még mindig bizakodik

  • Írta: Shifty
  • 2016. november 22.
  • Biznisz
Link másolása
Nagyon gyenge számokkal nyitott a múlt héten megjelent Watch Dogs-folytatás, a Ubisoft azonban egy közleményben jelezte, ők továbbra is bíznak a játékban és annak következő heti, szerinte növekvő eladásaiban.

Tegnap jelentettük, hogy az aktuális brit toplistán ugyan dobogón nyitott a Watch Dogs 2, de az első részhez mérten elképesztően alulteljesített a folytatás. A mutatók ellenére azonban a Ubisoft optimista, szerintük a következő hetekben egyértelműen növekedni fognak az eladások.

A kiadó egy közleményben jelezte, nagyon boldogok, hogy mind a kritikusok, mind a játékosok pozitívan fogadták a Watch Dogs második részét, ami véleményük szerint a hosszútávú siker kulcsa is lehet. A Ubisoft emellett hivatalosan is elismerte, hogy a folytatás első napos és első hetes eladási mutatói nem a legjobbak, de mint írták, az elmúlt hetekben megjelent kihívók is hasonló gondokkal küzdöttek (Dishonored 2, Call of Duty: Infinite Warfare).

Ennek ellenére a Ubisoft a közleményben kihangsúlyozta, optimisták a Watch Dogs 2-vel kapcsolatban és hiszik, hogy a második és harmadik heti eladások már felfelé ívelő eredményeket fognak mutatni. Mindezt abban bízva írják, hogy a pozitív kritikák és a szájhagyomány útján történő ajánlás meggyőzi majd a játékosokat.

22.
22.
cannondale
#20: Na így kevésbé hiányzik sisco, miért nem megyek oda, vissza.
Köszi :)
17.
17.
kopic
A kritikusokat meg keményen lefizettek, mert kb 5-6 ponton kellene inkább állnia metán.
16.
16.
kopic
Nyomorék Ubifos. Szopj*nak csak.
10.
10.
Darksiders84
Én beszerzem nem volt annyira rossz az első része sem és szerintem a dög unalmas és gány Maffia 3-tól biztos jobb. Amúgy volt már ilyen nem egyszer hogy jónak mondható vagy esetleg kíváló (Titanfall 2) megbukik sajnos pl anno Enslaved is.
9.
9.
leviske
#1: Nincs +/- véleményem egyik játékról se, de a helyzetük kissé más. A Titanfall 2 egy relatíve zárt pályás FPS, -felteszem- lineáris single player móddal. Ezzel szemben a Watch_Dogs 2 egy open world játék. Azonos élvezhetőség/minőség mellett utóbbi játéknak több esélye volna felpörögni eladások tekintetében.

Viszont a Ubisoft túlságosan ráengedte a Mafia 3-ra a játékot. Két $90-os, azonos zsánerben utazó címet meg kevesen vesznek meg ~1 hónapon belül.
7.
7.
Formula1fanatic
#6: Ez semmit sem jelent még. Volt, hogy valamit szarnak állítottak be aztán az egyik legjobb cucc volt. Saját tapasztalat a legfontosabb sosem mások ömlengése vagy öklendezése alapján kell ítélni.
6.
6.
maktub
#4: Megvettem, végigjátszottam, sőt nemrég írtam egy blogposztot is ide róla, szóval nem a levegőbe beszélek.
5.
5.
cannondale
#4: Shoppingmániás. Fogyassz. :)
4.
4.
Arsenal4ever
Melyik pöcsöm öccse vette meg és játszott is vele? Vagy csak okoskodtok a jútubrol?? Amatőr banda....! Nem lett szarabb mint bármelyik game ami mostanában jelent meg. Attól hogy akkora lelki nyomorék vagy hogy szajhagyomany után szarozol vmit.....másnak még tetszhet ez a játék. És miközben jól szórakozik magas ívből szarik a véleményedre....úgy Pestiesen....! CULA!?!!?
3.
3.
cannondale
Ez is feka főszereplős. int az elmúlt években egyretöbb értelmetlenül pl: Maffia 3 is...
Obama In the House (Hillary, Merkell)
1.
1.
maktub
Ha a tényleg remek Titanfall 2-n nem sokat segítettek a pozitív kritikák meg a szájhagyomány, akkor ezen a hulladékon aligha fognak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...