Ingyen kipróbálható a hétvégén a konzolos FIFA 17

Link másolása
Holnap délutántól egészen vasárnapig ingyen kipróbálható a FIFA 17 PlayStation 4-en és Xbox One-on. Az összes játékmódba belenézhetünk, a sztorinak azonban csak egy bizonyos szekcióját játszhatjuk végig.

Csütörtök este 7-től egészen vasárnap reggel 9-ig ingyen kipróbálható a FIFA 17 Xbox One-os és PlayStation 4-es változata. Minden csapat elérhető lesz, valamint az összes játékmódba belenézhetünk, egyedül a The Journey nevű történet során ütközhetünk korlátokba.

További megkötés, hogy Xbox One-on azok a játékosok kimaradnak a mókából, akik az EA Access keretein belül már kimerítették a tízórás próbalehetőséget, és a többiek is csak ennyit játszhatnak maximum.

4.
4.
Beniciodeltoro
#3: Ez mi a f*szom ?
Black fridayt összekeverik a fekete humorral ?
3.
3.
DON GONDOCS
https://store.playstation.com/#!/en-hu/games/ea-sports-fifa-17-super-deluxe-edition/cid=EP0006-NPEB02408_00-FIFA17SUPDLXPLED
2.
2.
Beniciodeltoro
Eltudnám viselni ha a 18-ban már a játékos karrier mód is ilyen lenne mint a journey, sokat dobna a szavatosságán.
1.
1.
Yanez
Most mar erdemes kiprobalni, mert a frissitesek utan rengeteget javult! Kulonosen a 2GB-os patch utan. Vegre elvezheto foci lett belole, bar azt meg kell hagyni, kozel sem tokeletes, de jelenleg a legjobb a piacon!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...