Így nézett ki a törölt Tron-játék

  • Írta: zoenn
  • 2016. november 24.
  • Videó
Link másolása
Még 2008-ban a F.E.A.R. 3 fejlesztője, a Day 1 Studios egy Tron-játékot készített, mielőtt a Tron: Legacy film a mozikba került. Sajnos a Disney idő előtt kihúzta a dugót, de most egy videót megnézhettek TR2N: Liberationről.

Az Unseen64 előásta a TR2N: Liberation prototípusát bemutató videót. A játék 2008 tájékán készült, két évvel a legutóbbi mozifilm, a Tron: Legacy előtt. Sajnos a Disney úgy gondolta, nem éri meg vesződni vele, ezért elkaszálta a projektet.

A játékot a F.E.A.R. 3 fejlesztője, a Day 1 Studios készítette, és meglehetősen lineáris alkotásnak indult, noha a pályák nyitottak voltak. A játékosok bármikor fénymotorra válthattak, ha a szükség úgy hozta, miközben megpróbálták levadászni az ellenséget. A PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra készült anyagban a harcok taktikusak voltak, csak pontos időzítéssel nyerhettünk, így kerülve el a lövedékeket.

Terveztek bele PvP-t is, a multiban fénymotorokkal versenyezhettünk volna más játékosok ellen.

Végül a Propaganda Games játéka, a Tron: Evolution lett a befutó, ami el is készül a film 2010-es premierjére. A Day 1 Studios címe ment a levesbe.

A stúdiót 2013-ban felvásárolta a Wargaming 20 millió dollárért, azóta Wargaming Chicago-Baltimore néven futnak, és a World of Tankset kalapálják.

1.
1.
Macifasz
Én személy szerint jól elszórakoztam az Evolutionnal. Persze faék egyszerű volt, de addig ameddig tartott, lekötött. Ha már elkaszálás, akkor én az Uprising-et sajnálom nagyon. Piszok hangulatos kis sorozat volt, ráadásul egy izgalmasnak tűnő 2. évaddal kecsegtetett a lezárást tekintve. De a Disneynek az se érte meg. :-(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...