2020-ig támogatja a Capcom a Street Fighter V-öt

Link másolása
A Capcom, úgy tűnik, hosszú időre tervez a Street Fighter V-tel: a játék producerei árulták el, hogy egészen 2020-ig fogják támogatni a játékot, azaz addig folyamatosan érkezhetnek új tartalmak hozzá.

Idén év elején jelent meg a Street Fighter V, a rajongók azonban nem voltak teljesen elégedettek, mivel a játék hiányosan, kevés tartalommal érkezett. A fejlesztők azonban szorgalmasan gyártják a címhez a különféle kiegészítőket, ráadásul úgy tűnik, hogy a játékosok is vevők ezekre.

A Famitsu interjút készített a játék két producerével, Yoshinori Onóval és Tomoaki Ayanóval, akik elárulták, hogy a Street Fighter V-öt még további négy éven keresztül tervezik támogatni, azaz egészen 2020-ig érkezhetnek új tartalmak hozzá. Ez nagyon sok idő, így felmerülhet a kérdés, hogy a Capcom készül-e ez idő alatt újabb verekedős játékot kiadni?

A producerek kitérő választ adtak, és elárulták, hogy egyelőre az a céljuk, hogy megszilárdítsák a Street Fighter V helyzetét az eSportban. A versenyekben már a megjelenéskor többen vettek részt, mint az előző epizód esetében, céljuk azonban, hogy további játékosokat vonzzanak be.

3.
3.
#1: Hát, legalább tudjuk, hogy híreket nem nagyon olvasol, ahogy az előző hozzászóló is kjifejtette, nem lesz belőle semmilyen másik kiadás.
2.
2.
Necreon
#1: Végül is megjelenés előtt hónapokkal lefektették hogy nem lesz semmilyen edition belőle, mert a hozzád hasonló IQ betyárok lehúzták a vérbe és nem értették hogy miért jó hogy tartja a teljes árát és olcsó upgrade-el felhúzhatod oda a meglévőt, ahelyett hogy van egy alapjáték meg húszmillió DLC ami persze sosincs sale-el. Na most megkaptad amit akartál, és ilyen szar lehúzás mint ez még a CAPCOM történelmében nem volt, de neked még így is sikerül hülyét csinálni magadból :).
1.
1.
dcba
Dehogy adnak ki ujat, elobb jon majd a sok ultra giga hyper super arcade brutal extended uncut mitudomen milyen edition, azaz legalabb meg vagy 4 kulonbozo ujrakidasra legalabb szamitok.

A szegyen az, h alapjaiban jo lett volna a jatek, de kb semmi tartalom nincs rajta
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...