The Division - annyi játékos van, mint a kezdetekben

  • Írta: zoenn
  • 2016. november 28.
  • Hír
Link másolása
A legújabb javításoknak köszönhetően a The Division ismét annyi aktív játékost vonz, mint a megjelenéskor. Teljesült hát a Ubisoft álma, a játékhoz visszaszállingóztak az emberek - kérdés, hogy meddig tart ki a lendület?

A Ubisoft-főnök, Anne Blondel a PCGamesN magazinnak adott interjújában újságolta el, az 1.4-es javítás óta a The Divisionben ismét kiugróan magas a napi aktív játékosok száma. Ennyien legutoljára csak a megjelenéskor voltak kíváncsiak a shooterre.

"Korábban jó néhány játékos elhagyta a játékot, így egy kemény kihívással kellett szembenéznünk" -mondta. A csapat sikeresen vette az akadályt. Leültek, átgondolták a lépéseket, eltolták a fizetős DLC-k premierjét, kijavították a hibákat és extra tartalmakkal vértezték fel a The Divisiont, amit lassan a játékosok is honoráltak.

Ez csak a közösség visszajelzései alapján történhetett meg, a fejlesztők folyamatosan kommunikáltak a rajongókkal, beüzemeltek egy publikus tesztszervert, ahol a játékosok már a hivatalos megjelenés előtt kipróbálhatták az új funkciókat.

Az 1.4-es frissítést egy nagyobb patch követte november végén, az 1.5-ös tapasz a Survival DLC debütjével párhuzamosan élesedett. Habár pontos számokat nem közölt a kiadó, így is dicsérendő, hogy nem hagyták veszni a lövöldét. Most egy újabb nehéz feladat vár a Ubisoftra: meg kell őriznie a játékostábort.

Az utolsó kiegészítő, a Last Stand valamikor jövőre élesedik.

18.
18.
akifourteen
Sziasztok keresek jatekosokat xbox-on írjon privát üzenetet. Persze Division
14.
14.
Codehook1337
Tudtam, hogy starwarsfanni ide talal :Ddd
13.
13.
Cooper Channel
#12: Az DZ alsó részén kezd ott a legkönnyebb. Aztán ha nő a DZ rangod akkor mehetsz feljebb. http://imgur.com/K6dcDE4
12.
12.
luzsi04
Én most szereztem be a játékot (korábban kicsit tartottam "a számok esnek ki az ellenfelektől" stílustól) és elég jó hangulata van. A "fegyverropogás", "New York télen", "mint Division ügynök segítek megmenteni a várost" kellemes kis atmoszférát teremt.
Még az elején járok, van még hova fejlődni, mikor érdemes majd DZ-be menni egy kis akcióért? Vagy van valami kiegyensúlyozás, hogy ne fussak bele durva ellenfelekbe?
Valami hasznos tipp? :)
7.
7.
shooter1234
Jót tett a játéknak afrissítés, tényelg baromi sok játékos van 8legalább is a world tier 5 -ben)

Más: Megszereztem a D3-FNC gear set -et, az smg és a ballisztikus pajzs kombó nagyon adja, főleg az új thompsonnal. Az új nevesített fegyvereket az underground és a survival ládákból lehet nyitni.

Pár kép:

http://www.kephost.com/image/vVG0
http://www.kephost.com/image/vVGE
http://www.kephost.com/image/vVGJ
5.
5.
Sagitarion
#3: Szia én szívesen bevennélek a csatapomba sőtt kéne 1 klánt is alapítanunk ! Mikor lenne időd játszani ? Witya2012 néven keress a játékban .
4.
4.
"A 1.4-es frissítést" - tanuljatok már meg írni (segítség: AZ 1.4-es frissítés...)
3.
3.
CitromH
Én most frissítettem, és be is léptem, de nagyon nem játszottam vele. Már azt sem tudom mi merre, meg hogy milyen kombóim voltak. :D Elölről kellene megtanulnom, és arra meg most nincs időm sajnos. Viszont mindenképp visszanéztek. Annó nem is a glitchek, hanem a sok csaló miatt hagytam abba. Nem, nem voltam béna, jó kis fix csapatom volt amivel farmoltuk DZ-t, de a teleportálós instakiller az valóban csaló. Sokszor ürült ki teljesen dark zone miattuk. Ami még visszatart, az az, hogy a régi tagok akikkel mentem már nem játszanak. Ha valaki esetleg játszik ezzel PCn, és van üres hely a csapatában szívesen csatlakoznék.
2.
2.
kriszng
http://store.steampowered.com/app/437700/
1.
1.
koviprog
adják olcsóbban a season pass-t ne egy új játék árába és már megyek is
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...