Ingyen játszható a hétvégén a Titanfall 2 multija

  • Írta: fojesz
  • 2016. november 30.
  • Akció
Link másolása
Az EA Access és az Origin Access előfizetői mától, a többiek pedig péntektől eshetnek neki a Titanfall 2 többjátékos módjának, és a megadott határidőig korlátlanul próbálgathatják azt.

Ha még nem vetted meg a Titanfall 2-t, várj néhány napot, a hétvégén ugyanis ingyenesen próbálgatható a játék multiplayer módja. Az EA Access és az Origin Access előfizetői már mától, a többiek (beleértve a PS4-eseket is) pedig december 2-tól vethetik bele magukat a tesztelésbe, amely december 4-ig tart majd.

Ez idő alatt a multi teljes tartalmához hozzáférhettek, és a megadott határidőn kívül egyéb időkorlát sincsen - ennek megfelelően a most megjelenő Angel City pályából és az Angel City's Most Wanted frissítésből is kaphattok egy kis ízelítőt.

Az első Titanfallból ismerős Angel City szintén ma élesedik, első körben azok számára, akik előrendelték a játékot - a többiek december 3-tól tölthetik le, a Respawn új üzletpolitikájának megfelelően ingyen. Az Angel City's Most Wanted update-et viszont mindenki egyszerre kapja meg, a december 1-jén élesedő adalék új fegyvereket és titánképességeket, valamint egy kozmetikai holmikat felvonultató mikrotranzakciós boltot hoz magával.

A Titanfall 2-nek valószínűleg szüksége is van az ingyenes hétvégére, mert bár az év egyik legjobb játékát tisztelhetjük a személyében, a szerencsétlenül időzített megjelenés nem igazán tett jót az eladásoknak.

A fenti videó a második generációs Angel Cityt mutatja be.

5.
5.
LtK
Már elérhető. Amcsi idő szerint oldották fel :D
4.
4.
RoyalA
Ja a trial-t. Ezt beneztem. Azt nem tudom.
3.
3.
RoyalA
Az Xbox One autómatikusan felkínálja a frissítést ha elindítom a progit. Legalábbis eddig így volt. Csak este fogok rámozdulni a dologra.
2.
2.
LtK
Valaki esetleg, tudna egy linket mutatni? Akárhogy keresem, Origin-en belül, sehol nem találom a Trial-t oO
1.
1.
RoyalA
Szupi, hazérek és töltöm.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...