Rainbow Six: Siege - a második szezon ütemterve

  • Írta: zoenn
  • 2016. december 1.
  • Videó
Link másolása
Már mindhárom platformon elérhető a Rainbow Six: Siege második szezonbérlete. A Ubisoft elárulta, hogy pontosan mikor kapjuk meg a nyolc új operátort, ráadásul már a nemzetiségükre is fény derült.

Röviddel azután, hogy a Year 2 szezonbérlet felbukkant a PSN-en és az Xbox Live-on, a Ubisoft formálisan is leleplezte a Rainbow Six: Siege második szezonját. A bérlet már PC-n is elérhető. Most már tudjuk, hogy Hongkong, Spanyolország, Lengyelország és Dél-Korea különleges egységei bukkannak fel a shooter második évében.

A hozzávetőleges megjelenési dátumokat az alábbi ábra szemlélteti:

Az első kiegészítő február és április között élesedik. Ha még nincs meg az alapjáték, akkor beruházhatsz a 80 dollárba kerülő Year 2 Gold Editionbe - ez már a második szezonbérletet is tartalmazza. Ha az első szezon extráira is szert tennél, akkor a 100 dolláros Complete Editiont érdemes választanod.



Természetesen ha nincs bérleted, játékbeli valutával bármikor megveheted az új operátorokat. Íme, a második év beharangozó videója:

6.
6.
lacinho01
#2: Tènyleg milyen jó lett volna Kovács Dezső operátor Kiskunhalasról
4.
4.
Raam989
Ja, amúgy a trailer tartalmaz egy rövid jelenetet a régi E3-as bemutatóból, ami kb egy törölt játéknak felel meg, annyi minden változott az akkori trailer és a végleges bolti játék közt... :D
3.
3.
Raam989
Nagyon szeretem ezt a játékot, de... nem. Nem érdemlik meg a pénzemet. Már így is megvettem az alap játékot, az első SP-t és ezen felül pár skint. Támogattam a fejlesztőket a pénzemmel, ők meg cserébe 1 év alatt sem voltak képesek normálisan gatyába rázni a játékot... Egy év elteltével még mindig ott tartunk, hogy a játék mögött egy 486-os gépekből álló szerverpark üzemel, gyakran elindítani sem lehet csatlakozási problémák miatt. Egy év után képesek voltak kiadni egy olyan DLC-t, ami gyakorlatilag megakasztotta a játékot (az új karakter speckó fegyvere miatt fagyott a játék). Hónapok óta rendszeresen előforduló bug, hogy meccsek után nem kap jutalmat a játékos. Hónapok óta pofátlanul oda van írva a ranked módhoz, hogy beta állapotban van. Érted, megjelenés után egy ével még bétában van a játékmód. Röhej.
Lehet itt hitegetni magunkat, hogy ilyen meg olyan jó lesz a játék, meg hogy a fejlesztők milyen jó fejek, hogy folyamatosan fejlesztik meg foltozzák a játékot, de ez nem változtat a tényen, hogy technikailag egy híg fos ez a játék. És ráadásul egyre rosszabb. Kijavítanak egy bugot, csinálnak helyette kettő másikat...
Nem. Ez a játék nem érdemel több pénzt, amíg rendbe nem rakják...
Nagyon kár érte, mert jelenleg nem tudnék jobb FPS koncepciót mondani...
1.
1.
GODL1KE
BAkker ez nagyon jó lesznek még új operátorok!! Örülök addig is gyüjtöm a pontokat. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...