TGA 2016: Öt perc a Mass Effect: Andromedából

  • Írta: fojesz
  • 2016. december 2.
  • Videó
Link másolása
Tartalmas gameplay videó érkezett a Mass Effect: Andromedából, a BioWare a játék számos eleméből belesűrített egy kis kedvcsinálót az ötperces videóba. Kötelező megnézni!

Ryder egy Kadara nevű bolygóra látogat egy turian és egy krogan társaságában, kapunk egy kis ízelítőt a párbeszédekből, a harcokból, a Nomadból és úgy általában a felfedezésből is. Rengeteg apróság hámozható ki az alábbi videóból, ennek tükrében is ajánljuk az előzetesünk el-, illetve újraolvasását!

Megjelenési dátumunk továbbra sincs.

15.
15.
Mortis
#14: a felfedezés öröme megvolt a DA:I-ben is, egy ideig. egyébként is: nem hiszem, hogy pont a sok bolygó adhat okot a bizakodásra, mivel abból minél több van, annál kevesebb idő jut az egyedi vonások kidolgozására.
lehet-e tudni már, hogy véletlen-generáltak lesznek-e a bolygók, bármelyikre le lehet-e szállni, milyen várható mellékfeladatok lesznek?
14.
14.
Anti4730
#12: Igen, viszont itt ha tenyleg tele lesz rengeteg bolygóval amik változatosak is, akkor lehet élvezetes lesz mar csak a felfedezés öröme miatt is.
13.
13.
Mr.Dead
#12: Akkor megnyugodtam. A videó alapján nekem nem igazán jön be :/
12.
12.
Necreon
Na mondjuk ez pont elbizonytalanított. Nem is ez a legjobb szó rá, hanem aggodalomra okot adó. Ugyanis én nagyon szerettem a Mass Effect "irányított szabadságát", ami a BioWare még a Knights of the Old Republic-ban is nagyon jól csinált előtte, viszont teljesen kidobott az ablakon a Dragon Age Inquisition-el.

És én szerettem az Inquisition-t, egy alig több mint egy hét alatt beledaráltam 100 órát 2 éve karácsonykor, és aztán sosem fejeztem be. Megpróbáltam egy évvel később, de undorom van ettől a térképtakarítós grindolós szinte munkának érződő játékmenetből, hogy minden négyzetméterre jut valami amit gyűjts össze mert kell crafthoz, kell kulcshoz, kell mert "háthajobbgear", és megállás nélkül ezeket vadászod a térképen. Ez nem tartalom. Ez nem szórakoztató, és amit rájössz hogy mennyire zombit csinálnak belőled vele és mennyire elb.szod a napod értékes óráit a SEMMIRE (nem arról van szó hogy játszol, hanem hogy nem játszol, csak azt hiszed, mert filler contentet darálsz ami igénytelen és arra van hogy megnyújtsa a játékidőt), onnantól te sem bírsz majd ránézni az ilyenekre. De sorban követi a legtöbb Assassin's Creed, Arkham játék is (bár ez utóbbi legalább kreatív, de nem ember aki a Riddler szarságait mint begyűjti).

Én sokkal jobban szerettem a Mass Effect trilógia limitált játékterét e téren, és nem akarom hogy ilyen helykitöltő semmikkel legyen tele, mint az Inquisition amitől szabályosan rossz érzésem van ha mászkálni akarok benne. Lehet sandboxot igényesen is feltölteni, ld. Witcher 3. De a BioWare egyelőre egy igen nagy horderejű, gyenge mutatványt villantott a DA:I-val e téren, és félek hogy az Andromeda sem lesz különb.
11.
11.
kopic
Helyesbitek: Rohadtul felkeltette az érdeklődésemet !
10.
10.
kopic
Eddig teljesen hidegen hagyott a játék, de ez a videó felkeltette az érdeklődésemet.
9.
9.
user101
Érdekes lesz a story az már most biztos. Mi vagyunk a felfedezők és megyünk kolonizálni, de látszólag mi érkeztünk meg legutolsónak, mert már ( Mass Effect viszonylatban ) kész jól operáló kolóniák vannak mindenütt ! :)

Egyébkánt valószínűleg nagyon fogom szeretni, minden hibája ellenére a ME2 és 3-at is szeretem, de nagyon nem fogott el a ME életérzés ezt nézve. Valahogy a W3 óta kiégtem és nem tudtak olyat alkotni amire felkaptam volna a fejem... :))))
8.
8.
Hab
#7: Az még hagyján, de amikor ki kell rakni a zászlókat a különböző területekre, illetve állandóan rifteket bezárni.
Nekem volt benne 40 órám, de elég is volt. 2. résznél azért jobb.
7.
7.
_NMI_
#6: Többek közt emiatt hagytam abba. "Elveszett a gyűrűm, menj, keresd meg" Pfff.

Ma is bánom, hogy megvettem...
6.
6.
Hab
#5: Hát remélem nem lesznek MMO jellegű questek mint a DAI-ban, az borzalmas volt.

Amúgy szerintem előrendelem :)
5.
5.
drat576
Nagyon várom és 100% hogy megveszem, a trilógia is nagyon magas pozícióban van a kedvenceim közt. Egy aggályom van csak: remélem nem viszik el a játékot a DAI irányába (túlzottan).
3.
3.
Rezsidémon
Majdnem meginogtam, hogy kivételt teszek és ezt előrendelem, de a szabály az szabály: inkább várok majd :D
2.
2.
Gumiember
Hideg kiráz! Jöhet most!
1.
1.
Anti4730
Mindig is szerettem a mass effectet, főleg az első részét, de ez szerintem valami eszméletlen lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...